2777
2789

من امروز رفتم خونه یکی از دوستای صمیمیمم عکس دوتایی گذاشتیم یکی از دوستایی که صمیمی نیستیم ولی شماره همو داریم ریپلای کرد سر حرف باز کرد من اصلا ازش خوشم نمیاد که بخوام باهاش در ارتباط باشم 

دیگه هی صحبت کرد هی گفت بیا خونمون منم گفتم وقت کنم باشه بعدا منم تعارف کردم گفت باشه میام دوست دارم باهم در ارتباط باشیم (گفتم باشع شرایطم اوکی بود خبرت میدم بیا ) بعدا گفت اینستا داری گفت آره گفت ایدیت بفرست 

من اصلا دوست ندارم بیاد خونم یا بیاد تو پیجم بنظرتون دیگه بهش پیام ندم 

چونکه گفتم خبرت میدم کی بیا. و اینکه درخواستش رو اینستا قبول نکنم میفهمه من ازش خوشم نمیاد پاپیچم نشه؟ 

به امید روزهای خوش 💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
قبول کن بعد چن وقت آنفالو کن دلیلشو پرسید بگو یه پیج دیگه زدم عزیزم کابل بگیر دیر سین بزن خودش میفهم ...

اصلا دوست ندارم بیاد تو پیجم ی کسایی تو پیجم هستن نباید ببینه اون 

به امید روزهای خوش 💝

خب پس اصلا جواب نده ريكوئسشم قبول نكن اگرم ديد همو بگو اصلا چك نكردم اينستامو

اره فکر خوبیه قبول نمیکنم اگه تو وات پیام داد میگم ندیدم رفتم اینستا قبول میکنم 

ی شخص هایی تو اینستام هستن نمیخام ببینه 

به امید روزهای خوش 💝

اره فکر خوبیه قبول نمیکنم اگه تو وات پیام داد میگم ندیدم رفتم اینستا قبول میکنم ی شخص هایی تو اینستا ...

شمارشو پاك كن استاتوساتو نبينه اگرم پيام داد جواب نده حوصله داري

شمارشو پاك كن استاتوساتو نبينه اگرم پيام داد جواب نده حوصله داري

اوایل میخاستم نفهمه بدم میاد ازش الان دیگه داره روشو زیاد میکنه نمیخام بیاد تو پیج و خونم 

به امید روزهای خوش 💝