2777
2789
عنوان

میخام جداشم اما نمیزارن

184 بازدید | 9 پست

۲۴سالمه شوهرم۳۸ بچم ۵

بچم وابسته باباشه .شوهرم پدر خوبیه اما شوهر خوبی نیس .بچم لباس بخاد میخره اسبابازی خوراکی هرچی بخاد از زیر زمین جور میکنه  .اما برای من همیشه بد سرد بی مهرمحبت بوده غرغرو گستاخ و بی احترامی راحت دلمو میشکنه همیشه جربحث جلو بچه ناراحت میشه بچم .خانوادم سنتی ان نمیزارن جداشم .شوهرم نزبش درس بخونم حرفه هنری یاد بگیرم سر کار برم مستقل نیستم پول ندارم اگ جداشم خونه پدرم نمیشه بمونم  جایی ندارم بچمم نمتونم ول کنم اگ ببرم کجا با چ پولی نگه دارم .خودمم خون جگر میخورم خیلی اذیتم نمتونمم بزنم بیعاری بخدا دارم پیر میشم .نمیدونم راه درست چیه

وایسا به مدت قرعه کشیو اینا بزار یواشکی پول جمع کن برو بعدم بچرو کجا ببری؟؟؟مگ نمیگی بابای خوبیه؟بزار همونجا بزرگ شه جوونیتو بردار و برو

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت خوش اخلاق شو همه چیزو فراموش کن دهن به دهنش نشو با بچتم خیلی عالی رفتار کن به بهونه بچه ازش پول بگیر ببرمش فلانجا اصلا بشو یه آدم دیگه پر انرژی و شاد و خوشحال هرچی گفت هرکاری کرد تو هم شخصبت داشته باش هم مهربون باش ب بهونه بچه و کلاسش و کارش خودت برو کلاس مثلا بگو دلم میخاد براش لباس بدوزم برو خیاطی لباس برا اونم بدوز با زبون خوش و کاملا غیر مستقیم بگو حرفاتو اصلا مستقیم نزن به همه حرفات فکر کن بعد حرف بزن 

2805
وایسا به مدت قرعه کشیو اینا بزار یواشکی پول جمع کن برو بعدم بچرو کجا ببری؟؟؟مگ نمیگی بابای خوبیه؟بزا ...

دخترمم از دست ما بحثا دعواها کمبود محبت کمبود اعتماد بنفس گرفته کسل و بی حوصله همش میگ نینی بیار دیوونم کرده .خودم اصلا نمیخام

یه مدت خوش اخلاق شو همه چیزو فراموش کن دهن به دهنش نشو با بچتم خیلی عالی رفتار کن به بهونه بچه ازش پ ...

اصلا نمتونم بخدا دس بردار نیس حرف نمیزنم چرت پرت میگه میره رو مخم گیر میده ب عالم ادم خونه ظرف همه چی.بچمم اخلاقش عین باباشه گاهی خیلی عصبی میشم زیاد پول نمیده بهم

اصلا نمتونم بخدا دس بردار نیس حرف نمیزنم چرت پرت میگه میره رو مخم گیر میده ب عالم ادم خونه ظرف همه چ ...

چرت و بگه اصلا برات مهم نباشه یه مدت بشو یه آدم دیگه اصلا تحملتو ببر بالا اصلا بداخلاقی و کم محلی نکن هرچی گفت یه لبخندی چیزی بزن اگر چرت و پرت گفت یکم بخند سرتو داخل خونه گرم کن با بچت بازی کن بازی فکری و اینجور چیزا هی بگو بخره بشینی باهاش بازی کنی بعد بگی میخام ببرمش کلاس ریاضی یا زبان یا فلان یا هنر تحمل خودتو ببر بالا اصلا هیچی به روش نیار یه طور برخورد کن انگار خیلی خوب برخورد میکنه باهات بعد از یه مدت بشین از شخصیتش بگو مثلا بگو آره خیلی خوبی مردی شبیه آدمایی که اولشن ولی اصلا خودتو بهش نچسبون هندونس اینجور چیزا ظاهریه ولی برا مردا خیلیه هراز گاهی بغلش کن الکی الکی مثلا تا اومد برو استقبالش و بغل با خنده بعد ی مدت عادت کنه 

ببین من فقط تیتر تایپکاتو خوندم وقتی براش مهم نیست توهم برات مهم نباشه ببین میدونم سخته ولی اصلا سختش نکن دیدی میگن بچس لج میکنه حس میکنم شوهرت اینطوریه اصلا هیچی بهش نگو نگو اینکارو کن اونکارو بکن اگر میبینی چیزی از تو خونه رو میگه اصلا عصبی نشو یکم بخند بعد همراهیش کن چون انگار داره از اذیت کردنت لذت میبره اگر میگه فلانی دوست نداره متنفره بگو عه جدی بعدم بخند بگو خب چیکار کنم اگر ادامش داد بگو برام مهم نیست واقعا من همیشه شور میزدم چون هرکی باشه میگه زن فلانی ینی اینقدر براشون کم اهمیتی اینقدر دلشون میخاد زندگیتو خراب کنن من که برام مهم نیس خواهرته احترامش واجبه من که خیلیم دوسش دارم و دلم پاکه این حرفاهم اصلا با لحن بد و تند نگو خیلی ملایممم

دخترمم از دست ما بحثا دعواها کمبود محبت کمبود اعتماد بنفس گرفته کسل و بی حوصله همش میگ نینی بیار دیو ...

به همین بهونه پول بگیر ازش یا هنر یادبگیر یا مثلا بگو اگر شرایط خونمون خوب شد زود یکی میارم اگر گفت شرایط چیه بگو هرکسی دلش آرامش میخاد نگو که ازش عشق و ارامش میخای بگو خونه باید جوش خوب باشه اعصابم اروم باشه بعدش باشه