2777
2789
عنوان

کدوم یکی این ساعتا شیک تره عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای قوه تشخیصم رو از دست دادم هر دوشون رو یکی میبینم

منم دارم دیوونه میشم تازه بین نزدیک ۳۰ تا الویت این دوتارو انتخاب کردم نیمتونم تصمیم بگیرم😭

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

صفحه اولی بند دومی

نظر خودمم دقیقا همینه.بنظر شما بند مهم تره یا صفحه کذومش بیشتر ب چشم میاد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اولیمیشه تاپیکمو گزارش بزنید حذف بشه، ممنون میشم فقط 5 نفر مونده💚🌱

کدوم تاپیک رو

دقیقا خودمم اولی رو به خاطر بندش تو دلم نیست ولی صفحش قشنگهبنظر شما بند مهم تره یا صفحه کدومش بیشتر ...

اتفاقا من میگم صفحه‌ی دومی و بند اولی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2810