2777
2789

شب تو خواب انگشت شستمو میزارم داخل مچم انر فشار میدم. صبح که بیدار میم.  همه انگشتامو دستم درد داره.   

یا دندونامو جوری فشار میدم صبحا. فکم و دندونام درد میکنه. اکثرا. هم.   دندونام. قمتیشون. شکسته.   نمیدونم. چرا اینجوری شدم. دارم اذیت میشم

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    

شاید استرس شدید داری خو برو دکتر

یه توک پا میای تاپیک اخرم زود میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس که بعد به دنیا اومدن بچهام همیشه دارم چند بارم رفتم دکتر یه مدت خوب میشم. باز.   سر موضوعی استرس میگیرم.   ولی تا حالا این طوری نشده بودم. یه. کف پاهامو محکم فشار میدم رو زمین. بیدار میشم پامو میزارم زمین انگار زیر پاهام زخمه

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    
استرس دارییبوست هم داری؟آخه یکی از عوارض یبوست دندان قروچس

استرسی هستم ولی یبوست نه. جدیدا این طوری شدم. دندان قروچه نمیکنم فقط فکمو مهکم فشار میدم روی هم

برو لثه بخرو توی دستت پارچه بذار

لثه از همونا که ورزشکارا استفاده میکنن؟؟     بعد پارچه ببندم دور دستم. یا توپ کنم بزارم داخل دستم

استرسی هستم ولی یبوست نه. جدیدا این طوری شدم. دندان قروچه نمیکنم فقط فکمو مهکم فشار میدم روی هم

فشار روت زیاده

قبل خواب دمنوش آرامش بخش بخور

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
فشار روت زیادهقبل خواب دمنوش آرامش بخش بخور

مرسی عزیزم. باشه امتحان میکنم