دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم فقط دهات و خونه های گل و خشتی رو دست دارم بوی فضولات گوسفندا و مرغا یه چیز دیگس
عجب
از اول تاپیک داری توهین میکنی بسه دیگه خب هرکس نظری داره قرار نیس همه دوست داشته باشن که
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
نمیدونم چرا فکر میکنم این عکس دیشب یا صبحی تو سایت دیدم؟
یعنی من .....
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
فقط اون خانم افغانی که به ایران میگه دهات خخخخ شما ازایران خوشت نمیاد هرررری برو خرابه خودتون افغانستانت ابادکن .بدبخت فلک زده کی ریشه شماها از ایران کنده میشه مایه نفس راحت بکشیم همه جاهستین اینجا هم ولمون نمیکنید