2777
2789

سر کلاس که درس راجع به دروغ گفتن بوده،برگشته گفته مامان من بعد از اینکه وسایلش رو یکبار گم کردم و کار  اشتباه کردم منو زد.و قبلا کتکم میزد.خداییش هر کاری از دستم برآمده براش انجام دادم تا فراموش کنه و دلشو به دست اوردم.قبلا به خاطر بیماری افسردگی حالم خوب نبود چند بار ناخواسته سیلی زدم بهش.الان بهتر شدم و کمتر از گل نمیگم بهش.نمیدونم چرا اینکارو کرده.امروز خیلی دلم شکست.حتی روم نمیشه برم مدرسه.پسرم کلاس دوم هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسیب زیادی میبینن از این رفتارامون حق دارن تو ذهنشون مونده

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

2805

مهم اینه خوب شدب و اون کارو تکرار نمیکنی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

درکش کن

بچه تو دهنش مونده. سنی نداره

سنی ام نداشته…

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

حالا بعد ب من بگو چجوری تونستی به اعصاب و مشکلات عصبیت غلبه کنی و نزنیش ....من هرکار میکنم نمتونم رفتارمو اصلاح کنم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

بچه ها اینجورین دیگه 

من پام خورد به دکوری خونه خواهرم شکست 

خواهرزادم هرکسسسس میرفت خونشون توضیح میداد اون وسیله چجوری و کی شکست و خالم شکستتش ابرو برام نذاشته بود

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
2810