2777
2789
عنوان

دخترای شوهری و زنان در کف ازدواج

721 بازدید | 76 پست

ی نگاه به تاپیک ها اگر در چند روز اخیر انداخته باشین متوجه میشین که ازدواجا چقد داغونه... 

بخاطر اینکه دخترا تو کف ازدواجن تو مجردیشون، ۹٠ درصدشون هم بخاطر نیاز جنسیشون فقط دوس دارن ی شوهری بکنن بره 

نکن خواااهر من، نکن 

نیاز جنسی داری اکی برو یکیو پیدا کن تخلیه کن خودتو ذهنت ازاد شه بعد تصمیم بگیر

گناهشم گردن من

ولی واس ازدواج زیر بار خفت نرو، زیر بار کتک شوهر نرو، زیر بار این نرو که محدودت کنه، موفقیتت ازت بگیره، پیشرفتت بگیره و بشی ی زن افسرده 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا گناه رو راحت جلوه میدی یعنی چی یکی رو پیدا کن تخلیه کن چه بی ارزش میکنین خودتونو

طلاقش واسه همین گذاشتن

اونایی که ادا روشن فکری میکنن نیان منو بخورن

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
یعنی من الان برم نیازمو برطرف کنم تو گناهشو گردن میگیری ؟خدایا خودت شاهد باش😂😂

اره گردن من 

برو. 

ولی ازدواج غلط نکن و ذهنت فقط رو این نباشه 

بعد ک ذهنت رها شد با عقلت تصمیم گرفتی اون موقع انتخابت درسته

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نه دلیل دیگه ای داره و اونم اینه سکه چون رفته بالا راحت مهریه میزارن اجرا و کاسبی پرسودیه

اره مخصوصا سالی یه نیم سکه خیلی پرسوده  

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
2810