2777
2789

ما یه سال تقریبا باهمیم و قصد جدیه

تو این سال برای مناسبت ها برام کادو گرفته منم گرفتم تا الان براش و یه سری چیزای دیگه کع اون در قبال من انجام داد و من در قبال اون 

حالا برای کادو سالگرد من براش هووی گرفتم خودش میخواست بگیره من گفتم میگیرم برات منم یه چند وقت بود خیلی ترنچ کت تو چشمم اومده بود دو س باری قلا بهش گفته بودم من خیلی خوشم میاد از این امشب دلم و زدم به دریا و گفتم بزار بهش بگم بگیره برام برای سالگردمون (این اولین کادویی بود که خودم ازش خواستم)که برگشت گفت میگیرم از اول هم قرار بود بگیره اینو برام سوپرایزم کنه اما سوپرایز خراب شد🥲🥲حس بدی دارم که بهش گفتم بگیره 

تو ابن ی سال ر کادو گرفته خود جوش بوده و هر سه چهار باری که خوراکی یا غذا گرفته سعی کردم منم یه جیز کوچیک بگیرم 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه چه زود کادو رو خواستی جبران کنه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
اشکال نداره حالا زیاد بهش فکر نکن چیز مهمی هم نیست زیاد

اخه خودش گفت همینو میخواستم بگیرم ولی دیگه خودت گفتی نمیشه سوپرایز کنم

اه چه زود کادو رو خواستی جبران کنه

بحث جبرانش نیست چون کلا تو این یه سال اون که خریده منم مناسب های خاص خریدم کلا هیج وقت نزاشتم همه چی از سمت اون باشه ولی خب این خیلی تو چشمم بود که بگیرم و دوست دارم ترنچ کت 

من ۶سال با شوهرم دوس بودم هیچی ازش نخواستم حتی شارژمم ک تموم میشد گاهی وقتا ک دسترسی نداشتم بخرم فقط میگفتم شارژ ندارم نگران نشو خریدم پیام میدم خودش میفرستاد البته اون خودش میخرید کلا منم واسش تاجایی ک شرتیطشو داشتم میخریدم 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
خوبه روت شده از دوست پسر یک ساله ت لباس بخوای 😐من بودم نمیگفتم اصلا

بی مناسبت نخواستم ازش خودش هم به دوستام گفته بود اونو میگیرم براش فقط شما با خودش برین یه جنس عالی زیر سر بزارین و سایزش و بهم بگین 

شغل دوستپسرت چیه کی میاد خاستگاریت

شاگرد مغازست و گاهی اینترنتی کار میکنه و فعلا دانشجو اما میخواد بعد از عید برا سربازی 

بعد از از سربازیش که اوند رفت سر کار ثابت میاد حلو 

چه فرقی میکنه بازم ضایع س 😂

ولی خب اگه بخوایم در نظر بگیریم حرکت شماهم در مقابل همسرتون اشتباه 

2810