2777
2789
عنوان

آخه چرا براتون مهمه بیکینی سیاه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 169 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب زن غرق داره خدایی زن از اول زیبا بود و ملاک بود خود زنا هم از زن تمیز و .. خوششون میادقابل قیاس ...

بله زن زیبا خوبه اما اینکه اونجا به طور طبیعی تیره میشه رو بخوای ایراد در نظر بگیری این اشتباس 

اینجوری مردا پر توقع میشن

حالا یه کمم تیره شه بشه چیزی نیس که 

یه جا مرطوب که آفتاب نخوره میخای روشن بمونه؟ تغییرات هورمونی چی پس؟

بخاطر آفتاب نیست

ولی تغییرات هورمونی و رطوبت تاثیر داره 

که خب اونم راهکار داره 

ولی عمدتا بخاطر سودای زیاد بدنه

وقتی شور.ت تمام نخ بپوشی روزی دو سه بار عوض کنی

شبا بدون شور.ت بخوابی

اگر امکانش هست دامن بدون شور.ت بپوشی 

رطوبت نمیکنه

تغییرات هورمونی و سودای زیاد هم باز راهکار داره خوراکی های خودشو داره

درد بی درمون نیست که

ببین واسه مردا نیست تهش واسه دل خودمونه دیگه🤣اینکه اهمیت میدیم به خودمون تا در نگاه کسی همه چیز تمو ...

ولی نباید حالت وسواسی بشه بنظرم. من خودم دیدم طرف شوهرش واقعا مالی هم نیس اما زنه چنان ب خودش میرسه ک نگو 😂 انگار میخان بدزدن شوهره رو

روش کار کن .پیش شوهرت از زیبایی خودت تعریف کن

اره مشاورم هم همینو میگه 

می‌گه از چشم نفر سوم از خودت تعریف کن 

میگه مردا دنیا رو از چشم زمان میبینن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله زن زیبا خوبه اما اینکه اونجا به طور طبیعی تیره میشه رو بخوای ایراد در نظر بگیری این اشتباس اینجو ...

بله یکم تیره طبیعیه ب هر حال 

منظورم ول نکنیم ب امید اینکه خب برا همه همینه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخاطر آفتاب نیستولی تغییرات هورمونی و رطوبت تاثیر داره که خب اونم راهکار داره ولی عمدتا بخاطر سودای ...

اصلا درد نیست بخوایم درمانش کنیم

همه اینا که گفتید واقعا تاثیر خاصی نداره

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

همسر منم مهم نیست واسشنمیدونم شایدم هستولی واسه خودم خیلی مهمه اذیت میشم

اهم مال من خیلی تیره نیستاااا مثلا دست رو دیدی بند انگشت ی کوچولو قرمز تره اونقدر هستش فرقش ب همسرم گفتم برم لیزر گفت چ ربطی داره برسیاهی و سفیدی اصلا تعجب کرد گفت اصل کاری مهمه ک من خیلی راضی هستم 😂😂😂

ولی نباید حالت وسواسی بشه بنظرم. من خودم دیدم طرف شوهرش واقعا مالی هم نیس اما زنه چنان ب خودش میرسه ...

من واقعا وسواسیم 

از وقتیم شوهرم اومده بدتر شدم چون حس میکنم خیلی از من سرتره کلیم به خودش میرسه 

حس میکنم دربرابرش قشنگ نیستم🥲

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
اهم مال من خیلی تیره نیستاااا مثلا دست رو دیدی بند انگشت ی کوچولو قرمز تره اونقدر هستش فرقش ب همسرم ...

خب بنظرم ننداز دهنش این بهونه رو 😁

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
بیخیااااال بخاطر اونجا هم خودمونو بکشیم. انقد مردارو پررو نکنید

بخاطر مردا نه بخاطر خودمون

وقتی هورمونات بهم میریزه یا بدنت مرطوبه یا سودات بالا نیست نباید درمان کنی ؟ اولش با تغییر رنگ پوست شروع میشه بعدش میزنه بیماری های جدی تر میاره

2810