2777
2789
عنوان

آخه چرا براتون مهمه بیکینی سیاه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 169 پست
ببین واسه مردا نیست تهش واسه دل خودمونه دیگه🤣اینکه اهمیت میدیم به خودمون تا در نگاه کسی همه چیز تمو ...

نه چه لزومی داره هر وقت مردها تو اولین نگاه همه چیز تموم شدن بعد من شخص مفرد باید به فکر همه چی تموم شدنم باشم اوکی؟😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا درد نیست بخوایم درمانش کنیمهمه اینا که گفتید واقعا تاثیر خاصی نداره

نیست؟

وقتی اون ناحیه مرطوب بمونه انواع مریضی ها و ناراحتی های زنان رو به همراه داره

وقتی تغییرات هورمونی رخ بده و درمان نشه علاوه بر عوارض جسمی سلامتی روح و روان هم از دست میره

وقتی سودا بره بالا به مرور زمان پوست صورتم لک میزنه و باعث حسادت و سایر مشکلات و ناراحتی های روحی و جسمی میشه

تغییر رنگ اون ناحیه یه هشدار وگرنه سیاه یا سفید چه فرقی میکنه سیاه پوستا هم اونجاشون سیاهه

ولی وقتی از جسمت مراقبت کنی رنگ پوستتم نرماله

نه چه لزومی داره هر وقت مردها تو اولین نگاه همه چیز تموم شدن بعد من شخص مفرد باید به فکر همه چی تموم ...

😐😂حالا چرا با من دعوا میکنی؟

باشه باشه قبول

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
ینی چیچه جور مثلا

کدوم قسمت رو متوجه نشدی ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برای کم‌کردن سودا چیکار باید کرد

غذاهای سودازا نخور یا خیلی کم کن مثل بادمجان و... 

غذاها یا داروهایی که سودا رو از بین میبرن استفاده کن 

چون باعث سیاه شدن دور گردن کنار دماغ سر آرنج و زانو و قوزک پا و نواحی خصوصی بدن میشه

نه عزیز دلم به دل نگیر حرف شما حرف خیلی هاست شرمنده اگه ازم دلخور شدی ❤

نه بابا این چه حرفیه 

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
2810