2777
2789
عنوان

آخه چرا براتون مهمه بیکینی سیاه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 169 پست
خب مال مردا هم سیاهه دیگه طبیعیه که اونجا رنگش تیره تر باشه

خب زن غرق داره خدایی زن از اول زیبا بود و ملاک بود 

خود زنا هم از زن تمیز و  .. خوششون میاد

قابل قیاس نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما همون لیلا نیستی ک ب گوسفند و گاوش گوشت مبداد؟؟؟

وا نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچ کس کامل نیست هر کس باید خودشو همونجوری ک هست دوست داشته باشه بادی شیم متاسفانه خانما اکثرا درگی ...

ولی این جمله نباید جلوی تلاش برای کامل کردن خودمون بگیره

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
نظرش مهم نیست چون خودشم بلوری نیست 😄 همسر گرامی

خداروشکر 

منم چیزی نگفته ولی خب حس بدی میگیرم 

شاید وسواس گرفتم 

خانومایی که میگن ژنتیکیه یا طبیعیه و...از کثیفی و چرکولی نیستحتی اونجوری هم آفریده نشده و طبیعی نیست ...

یه جا مرطوب که آفتاب نخوره میخای روشن بمونه؟ تغییرات هورمونی چی پس؟

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

گزارش بزنین بترکه

والا خجالت داره تو سایت عمومی

دختر همه سنی هست

مزد هست

پناه بر خداا

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
برای زنا زیبایی و جوانی ملاک اصلیه برای مرداهم پول

دقیقا 

2810