2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

155 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من مجردم و ۱۹سالمه

تو سونو مشخص شد که توی تخمدان راستم یه کیست ۴ سانتی دارم ازمایش و همه چی هم دادم نرمال بودن خداروشکر

دکتر هم بم گفت تنبلی ندارم

ولی این کیست داشتن مگه به معنای تنبلی تخمدان نیست؟😭

چجوری تشخیص میدن تنبلیو اصلا

علائمت چیع؟؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

یا امام رضا کمک همه کن🥺

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین جون مجردی سونو واژن نمیتونن بکنن بنابراین خیلی چیزا و متوجه نمیشن دقیق

اما از ازمایش خون میشه فهمید ذخیره تخمدانت. جقدره

بگو ازمایش خون بنویسه ذخیره تخمدان رو بهن بگن

و اینکه خب دکتر زنان بهت نکفت تنبلی داری یا نه 

این کیسه جیه بلاخره 

دارو اینا نداد؟

پریودم عقب افتاد سونو دادم ک مشخص شد کیست دارم

برای کیست دختر دارویی چیزی نداد؟؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
ن عزیزم کیست یچیز تنبلی یچیز دیگاکثر خانما دچار کیست و تنبلی میشن نگران نباش دارو تو مصرف کن خوب میش ...

وای واقعا یعنی تنبلی ندارم؟ دکتر رو هم دیوونه کردم انقد پرسیدم

انشالله این کیسته آب شه بره حداقل🥲

ن عزیزم کیست یچیز تنبلی یچیز دیگاکثر خانما دچار کیست و تنبلی میشن نگران نباش دارو تو مصرف کن خوب میش ...

وای واقعا یعنی تنبلی ندارم؟ دکتر رو هم دیوونه کردم انقد پرسیدم

انشالله این کیسته آب شه بره حداقل🥲

ببین جون مجردی سونو واژن نمیتونن بکنن بنابراین خیلی چیزا و متوجه نمیشن دقیقاما از ازمایش خون میشه فه ...

ازمایش دادم ذخیره تخمدانم ۶ بود طبق رنجی ک خود ازمایشگاه تعیین کرده بود خوبه این عدد. دارو هم ال دی گف بخور

وای واقعا یعنی تنبلی ندارم؟ دکتر رو هم دیوونه کردم انقد پرسیدمانشالله این کیسته آب شه بره حداقل🥲

بله عزیزم اما ورزش کن و تغذیت اوکی کن چون تنبلی بخاطر تغذیه نادرست و بی تحرکی و ایناس..

...
ببین جون مجردی سونو واژن نمیتونن بکنن بنابراین خیلی چیزا و متوجه نمیشن دقیقاما از ازمایش خون میشه فه ...

دکتر گفت تنبلی نداری ولی میترسم اشتباه کرده باشه اصرار دارم بگم تنبلی دارم😂

چون تو صورتم جوش میزنم همش البته ممکنه بخاطر کیست باشه..یا استرس کنکور و کلا سنم و اینا

کیست هم از نوع ساده هست

2810