2777
2789

سلام شبتون بخیر

فرض کنین قرار بود افکارتون روی پیشونیتون نقش ببنده. چی نوشته میشد!؟

حالا افکار من:
من الان باید دهن کیو سر ویسسس کنم؟
خدایا چرا من زندم؟
ترک دیوارم قشنگه عااا
وای زنیکه بیشعور با اون قیافش هربار وسط تدریس تشنج میکنه
اصن ول کن اینارووووو
من کراشمو میخوامممم🥲😂

شمام بگین

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من😔💔😭

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
چکیده همه عقایدمون:«اشهد ان لا الاه الا الله»

🥲🤍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من😔💔😭

🥲

شت شت شتتتت من دقیقا اینکارو با خودم کردم

ببین من همیشه خیلی خیییییلی خیییییییییلی ذهنم شلوغه بعد سرکلاس برا اینکه حواسم پرت نشه نوت برمیدارم و خب چون کامله همه ازشون عکس میگیرن

حالا توی نوتام چی نوشته باشم خوبه؟کلی فحش ب خودم! و یادم رفته بود ک نوشتم و الان نوتام دست همس و انگار رو پیشونیم نوشته چ احمقیم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
شت شت شتتتت من دقیقا اینکارو با خودم کردمببین من همیشه خیلی خیییییلی خیییییییییلی ذهنم شلوغه بعد سرک ...

🥲چرا اخه

شت شت شتتتت من دقیقا اینکارو با خودم کردمببین من همیشه خیلی خیییییلی خیییییییییلی ذهنم شلوغه بعد سرک ...

وای منم گاهی که مینویسم اینطوریم 

حالا فوش به خودم نه 

همیشه میترسم نوشته ها م دست کسی بیفته

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
کدوم قسمتش چرا🚶‍♂️

براچی به خودت فوش میدی خب🥲

وای منم گاهی که مینویسم اینطوریم حالا فوش به خودم نه همیشه میترسم نوشته ها م دست کسی بیفته

واقعا ازشون مراقبت کن

زندگی من ک تبدیل ب جهنم شده

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
توی همین قضیه علتشم ذکر کردم دیگه چون ی احمق عقب موندم:)

الانم دوباره داری همینکارو میکنی

دختر تو خیلی ارزشمندی خیلی. همینکه الان داری نفس میکشی و وجود داری ارزشمنده. پس خواهش میکنم با این کلمات نفس خودتو زیر سوال نبر. تو فوق العاده ای مهم نیس چقدر اشتباهات داشتی🥹🥲

2810