2777
2789
عنوان

اگه افکارت روی پیشونیت نقش میبست چی میشد⁉️🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
رسوای دوعالم میشدم🤣🤣🤣🤣

حقققق😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ازشون مراقبت کنزندگی من ک تبدیل ب جهنم شده

🙏

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
والا بخدا همون خوبه‌ ک کسی از افکارمون نمی دونه🤣🤣🤣

اخ فکر کن افکار مننن

روزانه دارم همرو مورد عنایت قرار میدم😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
سلام خوبی چند تا سوال در مورد درس خوندن برای قبولی ازمون تیزهوشان و نمونه داشتم میتونم ازت بپرسم؟

سلام عزیزم

حتما

میخواستم بدونم هر کدوم از درس ها رو چطوری خوندی بعد مثلا قران الان چطور باید خونده شه یا منابع تست ز ...

بستگی به خودت داره روی کدوم میخوای حساب کنی

من اصلا رو تخصصیا حساب باز نمیکردم چون زمانم خیلی کم بود و دیر به فکر افتادم. 

ببین نقطه قوتت کدوم درسه. روی اون مانور بده و خیال خودتو راحت کن سوالا هرجوری باشه بالای ۹۰ درصدو میتونی بزنی. علوم و ریاضی خیلی باید براش تست کار کنی و مهم تر از همه مدیریت زمان. اما خب اینم بدون مجبور نیستی حتما علوم و ریاضی بزنی چون سوالاش توی اون زمان کم غیر قابل حله

بقیه درسا مثلا دینی و قران تست هاش قرابت و مفهومیه. یعنی با خوندن کتاب نمیتونی تست بزنی. ارتباطات بین ایه ها مفاهیم درسی رو پیدا کن اما وقتتو براش تلف نکن

مهم تر از همه ادبیاته. کتاب کیمیای ادبیات تو این زمینه محشره

عربی هم اگه خوشت نمیاد بیخیال شو چون سر ازمون یه متن بلند میدن کلی سوال ازش. متنم قلمبه سلمبه😐

مطالعات ما تماما مفهومی و کاربردی بود.

خیلی باید مفهومی کار کنی. مطالعات که حفظی بود تستاش مفهومی بود😑

گول سوالای ۱۴۰۳ به قبل هم اصلا نخور چون کاملاااا با هم متفاوتن و مطلقا هیچ ربطی به هم ندارن

آدما می‌فهمیدند چقد نسبت بهشون ایگنورم🤣

😂🫡