2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7084 بازدید | 288 پست
ما شرایط بقا در محیط طبیعت رو خوب یاد گرفتیم مغزمون درست فرمون میده که مثلا یه مو کل غذا رو خراب ن ...

منم فست فودخیلی خیلی کم میخورم وبیشتردوست دارم آبگوشت وگوشت گوسفندی وکره ی حیوانی و.....روبخورم

بله حق باشماست واقعاهم همینه توازن واعتدال توزندگی همینه

به نظرم انسان اگردرشرایطش قراربگیره دورازجون همه ادرارشم برای حفظ زندگیش برمیداره میخوره

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چرا ازین تاپیک نمیرم هی میرم یه دور میزنم و باز برمیگردم اینجااسی جون دمت گرم بالاخره یه جا تو‌ای ...

چه جالب اصلا تصور نمی‌کردم به الویه ساده این همه پست بخوره خوشحالم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
منم فست فودخیلی خیلی کم میخورم وبیشتردوست دارم آبگوشت وگوشت گوسفندی وکره ی حیوانی و.....روبخورمبله ح ...

هی بله دقیقا همینه  

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
چراا😂

تو چشم زد بازیگر معروفیه

وای چقدر باسلیقه ای خیار وهویج ووون گوجه هارو چطوری شبیهه گل درس کردی؟

قربونت😘♥️ تو گوگل سرچ کردم عزیزم

بزنی گل رز با گوجه و هویج و خیار همشو برات میاره

یه چندبار باید تمرین کنی تا دستت بیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
قربونت😘♥️ تو گوگل سرچ کردم عزیزمبزنی گل رز با گوجه و هویج و خیار همشو برات میارهیه چندبار باید تمری ...

ای جونم ممنون

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من چن ساله توی الویه تخم مرغ نمیریزم بخاطر بوش ولی یکی از کاربرا درست گفتن میشه فقط سفیده رو ریخت تو ...

آهان اره زرده کلا مضره

اتفاقا منم امشب درست کردم🤤

تو چه جنس قالبی می ریزی انقد خوشگل درمیاد؟!

و چه جوری انقد هنرمندی😂

من چون تو شهر دور از خانواده های خودم و شوهرم هستم هیچ مهمونی درست حسابی ندادم و غذاهای خوشگل درست نکردم

البته صبح تا شبم مشغول کارم و دنبال پول😐

ولی می‌خوام برگشتم شهرمون یاد بگیرم و مهمونی بدم

تو چه جنس قالبی می ریزی انقد خوشگل درمیاد؟!و چه جوری انقد هنرمندی😂من چون تو شهر دور از خانواده های ...

از قالب ژله پلاستیکی یا قالب کیک میشه استفاده کرد عزیزم

فقط باید کف قالب پلاستیک فریزر پهن کنی

سالاد الویه رو کم کم بریزی و حواست باشه که پلاستیک

جمع نشه. بعد بزاری دو سه ساعت تو یخچال بمونه

بعدشم آروم از قالب دربیاری و فوری بزاری تو ظرف

من عاشق اینجور کارام بخاطر همین زیاد تو کانالای تلگرام

و گوگل دنبالشون میگردم و امتحانشون میکنم😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2810