2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
آهان یعنی نصفشو کبابی میکنید ، نصفشو سرخ میکنید رو ماهیتابه؟

بله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من سینه مرغ رو با پباز و سیر و هویج و چوب دارچین ابپز میکنم.سیب زمینی، هویج رنده شده، خیار شور، کلم ...

اوووو کلم ؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه تبرک میخرم،خیلی ارزونه

مهرام گرون هست ولی برا الویه ارزش داره

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

برا سسش من ی کوچولو آب لیمو سه چهار قاشق یا نصف استکان آب مرغ میریزم با فلفل سیاه و نمک و آویشن با سس مایونز خیبی خوبه اینجوری 

مرغم با پیاز زیاد میذارم بپزه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
بادمجون رو ما می‌ذاریم کباب میشه اونم با پوست

سرخ نمیکنید یعنی؟ 

خوب میشه طعمش؟

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

مهرام گرون هست ولی برا الویه ارزش داره

من برا هممممه چی هزارجزیره دلپذیر میزنم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
بله

خیلی ممنونم ...

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

سرخ نمیکنید یعنی؟ خوب میشه طعمش؟

نه فقط تفت دادنش با پیاز داغ روغن میبینن اصلش با ذغال یا آتیش کباب میشه با پوست 

ای قربون دهنت . چنان با عشق اومدم تو تاپیک استارتر که خدا می‌دونه بعد هی این استیکر بالا آوردن ...

اخه واقعا درست نیست ، منم با ذوق اومدم، الویه هم دوست دارم ایشون ۵ تا پیام گذاشته تو همه پیام‌ها چندبار این استیکر و آیکون و بکار برده، خب زشته، منم خیلی از غذاها رو دوست ندارم‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واقعا 🤢ما صد ساله الویه درست نمیکنیم حتی خونگی 🤢با این ک بهترین مواد رو میزنیم ولی حتی شکل الویه ه ...

😐😐😐😐

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
سلام خوبین؟ ممنون ازتونبخدا همین کارا رو مو به مو انجام دادم ولی انگار دلمونو زد نمیدونم واقعا چرا ر ...

بادمجون رو کبابی کن.

حسابی له کن.

سیر داغ کن، بعد زردچوبه و نعنا اضافه کن و بعدش بادمجونا رو اضافه کن و خوب هم بزن تا یکم سرخ بشن.بعد کشک و نمک وفلفل و گردو خرد شده اضافه کن.

و بازم با هم خوب هم بزن تا جا بیوفته.

من بادمجونا رو سرخ نمیکنم چو نخیلی کالریش میره بالا و اصل کشک بادمجون با بادمجون کبابیه

سلام خوبین؟ ممنون ازتونبخدا همین کارا رو مو به مو انجام دادم ولی انگار دلمونو زد نمیدونم واقعا چرا ر ...

ممنونم عزیزم . اره اگر روغن زیاد باشه دلو میزنه . میتونی همون بادمجون هایی که سرخ کردی رو با پشت قاشق فشار بدی روغنش بریزه بیرون از همون روغن برای سرخ کردن سیر و پیاز استفاده کنی. اینجوری کمتر روغن میریزی

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
👌👌👌متاسفانه چندین مرتبه دیدم تو سایت این کارو

کار زشتیه واقعاً

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برا سسش من ی کوچولو آب لیمو سه چهار قاشق یا نصف استکان آب مرغ میریزم با فلفل سیاه و نمک و آویشن با س ...

چقدر خوب 

2810