2777
2789

👽 حضور جادوگران ماسونی در برنامه صدا و سیما!

برنامه «عمارت» در قالب یک دورهمی شبانه با حضور پژمان بازغی، وحید شمسایی، ملیکا زارعی و لیلا اوتادی به روی آنتن رفته است.

این برنامه به شعبده و بازی‌های ذهنی اختصاص دارد و سعید فتحی روشن که به عنوان شعبده‌باز برنامه «عصر جدید» شناخته شد، اجرای این برنامه را برعهده دارد.

✍ اولا که؛ این مدل چیدمان صحنه و دِکور ؛ و این مدل پوشش (شِنِل و نقاب)؛ نشان از حضور یهودیان فراماسونری و شیطان پرست؛دارد

👈 ثانیا؛ این مدل شعبده بازی؛ نشان از استفاده از سحر  (شیاطین جنی) برای تسخیر در ذهن انسان ها دارد! که خداوند در برابر سحر جادوگران فرعون در مقابل معجزه حضرت موسی (ع) میفرماید: يُخَيَّلُ إِلَيْهِ مِنْ سِحْرِهِمْ یعنی با سحرشان (جادویشان) در عالم ذهن انسان ها تصرف کردند! (و ریسمان ها را در نظرشان؛ مار نشان دادند)

👈 ثالثا؛ تا آنجا که ما میدانیم؛ حکم اسلام در برابر مجازات جادوگران؛ کشته شدن و اعدام آنهاست! (زیرا ضربه ای که این مدل برنامه ها به ایمان مردم جامعه میزند؛ تقریبا جبران ناپذیر است)

🔺وَ اتَّبَعُوا ما تَتْلُوا الشَّياطِينُ عَلى‌ مُلْكِ سُلَيْمانَ وَ ما كَفَرَ سُلَيْمانُ وَ لكِنَّ الشَّياطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ ... (بقره_۱۰۲)

و (يهود) آنچه (از افسون و سحر كه) شياطين (از جنّ و انس) در عصر سليمان مى‌خواندند، پيروى مى‌كردند و سليمان هرگز (دست به سحر نيالود و) كافر نشد ولكن شياطين، كفر ورزيدند كه به مردم سحر و جادو مى‌آموختند

🌺یا أللّٰهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیمُ! یا مُقَلِّبَ القُلوبِ! ثَبِّت قَلبی عَلیٰ دینِکَ🌺

با خداباش پادشاهی کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.