2777
2789
عنوان

کنکوری ها از کارایی که بعد کنکور میخواهید بکنید بگید😍😍😍😍🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 46 پست
من پشت کنکورم مثلا ۶ روز پشت سرهم درس میخونم بعد کلا از درس و زندگی خسته میشم ۴ روز دیگه درس نمیخونم ...

ببین کلا منم اینجوری بودم

90 درصد مواقع حسش نیست

آخه چ ادم عاقلی دلش میخواد 12 ساعت بشینه پشت میز

ولی واقعا خودمو فقط مجبور کردم

بعد یک ماه همه چی خیلییی راحت تر شد

وواقعا من کنکورو شروع تمامم اتفاقات خوب زندگیم میدونم

واسم قضیه ناموسی بود

اگه الان دوم بیاری بعدا خیلی از خودت متشکری و با خیلی مشکلات دیگه هم میتونی کنار بیای

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

ببین کلا منم اینجوری بودم90 درصد مواقع حسش نیستآخه چ ادم عاقلی دلش میخواد 12 ساعت بشینه پشت میزولی و ...

مرسی گلم🥰

خودم متوجه اینا هستم ولی بازم حماقت میکنم و شروع نمیکنم به خوندن من کلا از اون دسته ادمام خیلی خودم سرزنش میکنم حتی با خودمم شوخی ندارم 🫤شب به امید شروع میخوابم صبح حوصله اش نیست باز خیلی به خودم میگم خواب که نشد اینده 😂 کلا از اون دسته ادمام باید زور بالا سرم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شروع کن دیگه 🦦

حس میکنم دیره آخه🥲😭

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مرسی گلم🥰خودم متوجه اینا هستم ولی بازم حماقت میکنم و شروع نمیکنم به خوندن من کلا از اون دسته ادمام ...

اتفاقا منم آدمیم ک خیلی ب خودم هیت میدم حتی الان

ولی در جهت مثبت

تازه من کمالگرایی شدید داشتم ولی بازم اوکی بود

واقعا انگیزه روزانه رو قبول ندارم هرچی بخونی انگیزه خودش بیشتر میشه

به این فکر کن که

من روزی ک از سرجلسه کنکور اومدم گفتم این تماممم من بود من صدمو گذاشتم دیگه با خیال راحت رفتم سراغ کارای دیگه ن گوشی و اینستا کلا زندگیم هدف دار شد

ی چنل تلگرامم داشتم فقط با خودم حرف میزدم تو همه چی

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2805
حس میکنم دیره آخه🥲😭

😑💔 نع

میدونی ریشه این ک الان بخونم میشع از کجا میاد؟ 

سورن کی‌یر کگور در مورد دوتا مفهوم «اضطراب» و «امکان» میگه :

ما همیشه در تعلیق میان آنچه‌ هست و آنچه میتوانست باشد زندگی میکنیم

یعنی اینجوری که هی میای خود الانت رو با چیزی ک میتونست باشه مقایسه میکنی

این تورو دچار اضطراب میکنه‌ 

اضطراب میکشونتت به سمت overthinking

و این حالت باعث ایجاد این سوال میشه که از الان میشه؟

حالا راهکار چیه؟ 

اون نسخه ذهنی شما صرفا تو ذهنتون واقعیت داره و جهان واقعی هیچ وقت انقدر اروم و مهربون نیست که ما دقیقا تو همین نقطه و مسیری که میخوایم باشیم 

یعنی اگر جهان های موازی وجود داشته باشن، شما در بهترین حالت شاید تو یکی‌شون از میلیارد ها جهان دقیقا تو اون نقطه‌ای که میخواید باشید

پس بیاید بپذیرید هرطور که تا الان گذشته دیگه گذشته

و هر طور هم که در اینده میخواد بشه، بشه، اهمیتی نداره

مهم اینه که تو در این لحظه زندگی کنی

کاری که دقیقا تو این لحظه درسته رو انجام بدی

حالا نتیجه چی میشه؟ 

هر چی شد شد دیگه اهمیتی نداره

بدترین حالت overthinking هم اینه که راجع به overthinking کردنت overthinking کنی😂

نمیدونم چجوری بگم

😑💔 نعمیدونی ریشه این ک الان بخونم میشع از کجا میاد؟ سورن کی‌یر کگور در مورد دوتا مفهوم «اضطراب» و ...

یکم سنگین بود باید چند بار بخونم 🥲😍🫂مرسی که وقت گذاشتی ❤️

آخی هم یکم توضیح میدید😁

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

یکم سنگین بود باید چند بار بخونم 🥲😍🫂مرسی که وقت گذاشتی ❤️آخی هم یکم توضیح میدید😁

آخری*

حس میکنم دیره آخه🥲😭

من درسته ناامید میشم‌گاهییی 

ولی این‌جمله رو ستایس میکنم که هیچوقت برای شروع دیر نیست.

شروع کن تمام صدتو بزار شد که افتخارش برای تو نشد بازهم باقدرت بلند شو ادامه بلده 

یکم سنگین بود باید چند بار بخونم 🥲😍🫂مرسی که وقت گذاشتی ❤️آخی هم یکم توضیح میدید😁

ببین مثلا تو شروع نمیکنی میشینی راجب چیزای مختلف هی فکر میکنی (همون اورثینک) حالا بدترش اینه بیای به این فکر کنی من چرا دارم اورثینک میکنم 😂

ببین مثلا تو شروع نمیکنی میشینی راجب چیزای مختلف هی فکر میکنی (همون اورثینک) حالا بدترش اینه بیای به ...

اخ دقیقا😂👌👌

من خیلی اینکاریو میکنم متاسفانه 😬

من درسته ناامید میشم‌گاهییی ولی این‌جمله رو ستایس میکنم که هیچوقت برای شروع دیر نیست.شروع کن تمام صد ...

ممنون عزیزم بابت قوت قلبت ❤️

اینکه ترمیم معدل فقط یکبار فرصت دارم استریو صدبرابر کرده یعنی عملاهمین امسالو میتونم پشت بمونم

ممنون عزیزم بابت قوت قلبت ❤️اینکه ترمیم معدل فقط یکبار فرصت دارم استریو صدبرابر کرده یعنی عملاهمین ا ...

نگاه همین الان رفتم خبرگذاری گفت ترمیم معدل شده سالی دوبار درسال 😂 

نگاه همین الان رفتم خبرگذاری گفت ترمیم معدل شده سالی دوبار درسال 😂

ای وای باورم نمیشه😮😮😮🤩🤩🤩😋😋😋😋😋😋

کاش یه چیز دیگه از خدا میخواستم🤣🤣🤣🤣

2810