2777
2789
عنوان

اولویت کمک به خواهره یا نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا ثبتنام ماشین میخواد، یهویی حواله خوب پیدا کرد که باید سریع پول جور کنه

اسی جان تو که میخوای پول بدی خودت حواله بردار برای خودت ببخشید رک بهت میدم چ خواهر ج نامزد جفتشون تو رو یادشون میره پول بده بردار برا خودت به خواهرت ک اصلا خودش شوهر داره نامزدم ن بردار برای خودت فقط دوست دارم اینجوری میگم ادمیزاد گربه صفته

این دوره زمونه اوه پول قرض بدی اونم کلا یعنی برنامه ریزی مالی نداری هدف اقتصادی نداریپول رفته سخت بر ...

احسنت من دوسال پیش ب دخترخالم۵۰۰هزارتومن قرض دادم و گفت سر ماه برمیگردونم و هنوز سرماه نشده

و اون ۵۰۰هزار تومن بود و من هنوز دارم فشار میخورم نمیدونم اسی چ دلی داره واقعا

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
2805
یعنی پول دادن به نامزد کار اشتباهیه؟؟خب اون قراره شوهرم باشه و تا آخر عمر کنارم باشه، ماشین خوب بخره ...

نامزدی ک پول نداره بیجا می‌کنه میاد خواستگاری البته ببخشید درضمن از الان رو سرت سوار میشه شما مجبور نیستی ب نامزدت پول بدی اما ب خواهرت بدی بهت پس میده 

اسی جان تو که میخوای پول بدی خودت حواله بردار برای خودت ببخشید رک بهت میدم چ خواهر ج نامزد جفتشون تو ...

ماشینش که ۲۰۰ تومن نیست من بردارم، یه میلیارد ‌و هفتصد قیمتشه(البته با اقساط) من ندارم این قدر پول

ماشینش که ۲۰۰ تومن نیست من بردارم، یه میلیارد ‌و هفتصد قیمتشه(البته با اقساط) من ندارم این قدر پول

طلایی چیزی نداری اخه تو این تورم یک ثانیه ام نباید پولت ریالی باشه 

خب چرا به نام خودت برنمیداری؟به نظرم پسره پرو تشریف داره

نه به خواهرت بده نه نامزدت

به نام خودت بردار ماشینو

چطور نامزدت روش شده ازت پول بخواد 

تو روت نمیشه بگی به نام بریم حواله رو برداریم؟

اگه واقعا میخوای ازدواج کنی با خواستگارت،من بودم به پسره میدادم

چون این ماشین در اینده برای خودمم هست،و ممکنه بخاطر نداشتن پول از دست بده،و اگه شوهرت بشه ،بفهمه ک به خواهرت دادی ممکنه ازت ناراحت بشه

بنظرم خواهرت راحتتر میتونه با این موضوع جور کردن پول کنار بیاد،شوهرشم هست،ولی خب میگی نامزدت فعلا شرایطش رو نداره

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
2810