2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم یه جمع چهار نفره باحال داریم😍📸😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 54 پست
سالاد ماکارونیه😁

دلم یه لگن الویه و سالاد ماکارونی میخواد😂😂😂تنهایی فقط بخورم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم سری پیش منو زنداداشم با مادر شوهرش دیدیمش تو بازارباهاشون احوال پرسی کردیمینی کل مسیر برگشتو ...

حالا من انقد با همه گرم میگیرم فامیلای مادر شوهرم برا اولین بار منو میبینن همه خوششون میاد 😂

نمیدونم سری پیش منو زنداداشم با مادر شوهرش دیدیمش تو بازارباهاشون احوال پرسی کردیمینی کل مسیر برگشتو ...

زمان ما اگر کسی تو دبیرستان عقد میکرد مورد ترحم همه بود .. تو کل دبیرستان یه نفر عقد کرد همه میگفتن خانوادش سطح پایینن اینو شوهر دادن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خخخاول ازدواجمون شوهرم خونه رو کرده بود پاتوق دوستاش و پسرای فامیلش یه شب تو اتاق خواب بودم دستشویی ...

ووی چقدر خوب ک ترک کرده این عادتو

حالا شوهر من دوستاشو اتفاقی تو خیابونم ببینیم چهارصد بار اشاره میکنه شالتو درس کن

یکی از اقوام ما ازدواج کردهکلاس یازدهم هست الان دیگه جواب سلام مردمو بزور میده😂😂

آره بخدا سن ازدواج اومده پایین 

از تاپیک اون دخت  پرروئه هنوز تو شوکم که ۱۶ ساله شه داره با یه پسر ۱۸ ساله صیغه میکنه تازه قبلش هم رابطه داشتن باهم🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا من انقد با همه گرم میگیرم فامیلای مادر شوهرم برا اولین بار منو میبینن همه خوششون میاد 😂

منم تقریبا همسن توعم 

دوماهه ازدواج کردم

رفتارای دختره رو دیدم پرام ریخت

هنوز بچن فک میکنن شوهر کردن چ کار شاخی کردن😂😂

زمان ما اگر کسی تو دبیرستان عقد میکرد مورد ترحم همه بود .. تو کل دبیرستان یه نفر عقد کرد همه میگفتن ...

اره بخدا من اینقدر خندم میومد ب کاراش 

البته شوهرش خیلی پولداره

ولی خب ی رفتارایی از خودش نشون میده ک واقعا معلومه از سر بچگیه

زمان ما اگر کسی تو دبیرستان عقد میکرد مورد ترحم همه بود .. تو کل دبیرستان یه نفر عقد کرد همه میگفتن ...

حال  ما یکی داشتیم سال آخر رابطه هم داشت با آقاییشون تو دوران عقد میومد برامون تعریف میکرد مرده از اون حاج آقا قمی ها کارخونه دار ۱۵ سال هم از دختره بزرگتر بود آخرم نفهمیدم این چرا تو سن ۱۶-۱۷ سالگی زن این یارو شده بود نمیدونم چرا من همیشه حس میکردم زن دومه؟🤦‍♀️🤦‍♀️

خخخاول ازدواجمون شوهرم خونه رو کرده بود پاتوق دوستاش و پسرای فامیلش یه شب تو اتاق خواب بودم دستشویی ...

🤣🤣😵خوب کاری کردی ولی اینا همه محرمن پسر دایی هامم ک کلا راحتم باهاشون این نقشه نمیگیره 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
2810