2777
2789

مادر شوهرم اومده بود خونمون اینم بگم من شاغلم و همیشه نمی‌رسم گردگیری کنم، شروع کرد به متلک انداختن اینجا خاک داره اونجا کثیفه و... 

منم دیدم عصبانی دارم میشم رفتم تو آشپز خونه آب خوردم خودمو آروم کردم بعد آمدم گفتم مادرجان از یه زن تحصیل کرده که همش بیرون سر کاره که نباید انتظار زیادی داشت عزیزم درسته؟ 

بعد از رفتنش شوهرم گفت عاقلی

( ژانر ۶ رمان تخیلی)

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

🤣🥴

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805