2777
2789

من میخوام برم سرکار و اولش هم کاراموزیه 

خیلییی میترسم و نگرانم ، حس میکنم هیچی قرار نیست یاد بگیرم و چقدر کارکردن سخت بنظر میاد 

چیکار کنم 

رشته ام حسابداریه و قراره برم تو یه موسسه حسابرسی

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اولش همین حسو داشتم 

اما دیدم چه قدر ازم راضین و کارم رو هم بلدم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
2805
کاراموزی بی حقوق؟

کاراموزی بی حقوق هست دیگه 

فقط بعضی جاهای خیلی خوب حقوق میدن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
منم اولش همین حسو داشتم اما دیدم چه قدر ازم راضین و کارم رو هم بلدم

وای چقدر خوب ایشالا هر روز پیشرفت کنی 

خدا کنه منم کارم خوب باشه

نترس کمتر از یه هفته کار میاد دستت اولش گیج میزنیا ولی عادیه نترس

😅 وای قکر کنم همون اولش از ترس سکته کنم

رفتی سرکار با اعتماد بنفس باش یادداشت برداری کن سوال کن منم حس میکردم هیچی یاد نمیگیرم ولی همه رویاد ...

میگم اشکال نداره یادداشت کنم جلوشون ؟ مثلا طرف داره بهم یاد میده جلو خودش بنویسم یا ضبط کنم با گوشبم بعد تو خونه بنویسم؟

وای چقدر خوب ایشالا هر روز پیشرفت کنی خدا کنه منم کارم خوب باشه

ایشالا 

اصلا نترس 

با کسی گرم نگیر اونجا سرت تو کار خودت باشه 

دقت کن زود یاد بگیری 

منظم باش

میگم اشکال نداره یادداشت کنم جلوشون ؟ مثلا طرف داره بهم یاد میده جلو خودش بنویسم یا ضبط کنم با گوشبم ...

نه اصلا اشکال نداره اما قبل ضبط حتما اجازه بگیر از طرف 

اتفاقا خوششون میاد از دقتت

میگم اشکال نداره یادداشت کنم جلوشون ؟ مثلا طرف داره بهم یاد میده جلو خودش بنویسم یا ضبط کنم با گوشبم ...

اره چرانشه من  همه رو می نوشتم ولی به نظرم یادداشت بهتره تا ضبط صدا چون باید ببینی چی میشه..بعدشم خودت  شروع به کار کنی  همه چی میاد دستت نگران نباش عادیه همه روز اول این حسو دارن

ایشالا اصلا نترس با کسی گرم نگیر اونجا سرت تو کار خودت باشه دقت کن زود یاد بگیری منظم باش

حتما 

مرسی از راهنمایی هات 

2810