2777
2789
عنوان

طلا و جواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 92 پست
عکسش را برام بفرست با توضیحات من انجام میدم

عکس سنگی که مبخوام رو بفرستم براتون؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خوب این کد یعنی نقره

بله درسته 

ولی ما از طلافروشی به عنوان طلا سفید با نگین برلیان خریدیم

اون موقع از کد که سردرنمیاوردیم 

اصلا یه درصد احتمال چنین کلاه برداری نمیکردیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته ولی ما از طلافروشی به عنوان طلا سفید با نگین برلیان خریدیماون موقع از کد که سردرنمیاوردیم ...

هر جا طلا خریدین بدین ازمایشگاه 

تهران ازمایشگاه لیزری داره عیارش را میگه همیشه از کسی بخرین که مالک باشه مجوز و کد استاندارد متعلق به خودش باشه تو گوگل سرچ کنی اسمش بالا میاد 

آیدی تلگرامم amirgold571@

2805
شرط ببندیم سر دو میلیون...واسه تو پولی نیست ولی واسه من پوله ، اونم واسه اینکه میگم مطمئنم گرمی ۱۵ ن ...

منم امیدوارم گرون نشه ولی اخبار منطقه و آمدن ترامپ احتمال درگیری چین و تایوان ارسال موشک به اوکراین همه اخبار خوبی نیست

میشه لطفا بگید قیمت برلیان برای فروش چطور محاسبه میشه؟ من یه انگشتر و یک سرویس دارم.

برلیان بستگی به پاکی و سفیدی و وزنش محاسبه میشه که واحدش قیراط هست و هر قیراط سنگ پاک و سفید مثلا ۲ سوتی ۴۵۰ دلار

بله درسته ولی ما از طلافروشی به عنوان طلا سفید با نگین برلیان خریدیماون موقع از کد که سردرنمیاوردیم ...

ببین کد استاندارد من T871 هست اگه اولش Gاضافه کنی و به سر شماره 9810001517بفرستی مشخصات کارگاه من را بهت میگه 

GT871

منم امیدوارم گرون نشه ولی اخبار منطقه و آمدن ترامپ احتمال درگیری چین و تایوان ارسال موشک به اوکراین ...

خب میدونم چی میگین ، ولی اگه به احتمال ۱ درصد گرمی ۱۵ بشه دیگه همه از گرسنگی میمیریم ؛ چون اون وقت قیمت یه نون میشه ۵ تومن ، قیمت یه ماشین ساینا یا کوییک میشه ۲ میلیارد و خیلی چیزای دیگه ...

بعد اون وقت حقوق همون ۱۰ تومن و ۱۵ تومن ،در نتیجه دیگه ادامه دادن ممکن نیس

خب میدونم چی میگین ، ولی اگه به احتمال ۱ درصد گرمی ۱۵ بشه دیگه همه از گرسنگی میمیریم ؛ چون اون وقت ق ...

مگه سال ۸۰ طلا گرمی ۸ هزار تومان بود شده ۴ ملیون مردیم؟ ما ایرانی‌ها شرایط پذیریم حتی اکسیژن هم بهمون نرسه باور کن آبشش در میاریم 

ببخشید یعنی چی طلا از خونه ارزنده تره؟

همیشه طلا از خونه ارزنده تر بوده فقط طلا از خونه گلنکی پایین تر هست و دو جا میشه گفت سرعت رشد ملک از طلا بیشتره یک زمین های با پدر و مادر در شمال در آینده ۵ سال دیگه واقعا میره بالا و دوم زمین های دهات که قبلا هکتاری فروش میرفت الان به علت اینکه هر کس در دهات پدری و مادریش یه ویلا می‌سازه افزایش چشمگیری پیدا میکنه

2810