سلام بنده کارگاه طلا و جواهر سازی دارم هر سوالی دارین بپرسین در ضمن حلقه های نامزدی و سرویس عروسی هم تولید میکنم زیر قیمت بازار و برای اعضای نی نی سایت تخفیف خاصی قائل میشم ادرس تهران هست
منم راستش زیاد به طلا و جواهر علاقه ندارم مثلا ی دستبند استیل دارم ۱۵ تومن به اون دادم و میندازنش اما دلم نمیخواد اونو به طلا بدن و استفاده کنم بعد الات حدبدا خیلی علاقه پیداکردم به سنگ میخوام ی گردنبندشو طراحی کنن برام بگیرم اما هیچکسیو پیدا نمیکنم که اطلاعات داشته باشه و بهم توضیح بده متاسفانه
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرااطلای سفید زردمیشه؟؟من هرچی طلاسفیدمیخرم زرد میشه🥴حلقه هام زرد شدن
طلا از شنش که ماهیتش زرد هست درست میشه و آبکاری میشه بسته به ادکلن و عرق بدن شما این آبکاری زود از بین میره توصیه من به شما که همونجوری خود رنگ استفاده کن چون هر بار بدی آبکاری از طلات کم میشه