سلام بنده کارگاه طلا و جواهر سازی دارم هر سوالی دارین بپرسین در ضمن حلقه های نامزدی و سرویس عروسی هم تولید میکنم زیر قیمت بازار و برای اعضای نی نی سایت تخفیف خاصی قائل میشم ادرس تهران هست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم امیدوارم گرون نشه ولی اخبار منطقه و آمدن ترامپ احتمال درگیری چین و تایوان ارسال موشک به اوکراین ...
خب میدونم چی میگین ، ولی اگه به احتمال ۱ درصد گرمی ۱۵ بشه دیگه همه از گرسنگی میمیریم ؛ چون اون وقت قیمت یه نون میشه ۵ تومن ، قیمت یه ماشین ساینا یا کوییک میشه ۲ میلیارد و خیلی چیزای دیگه ...
بعد اون وقت حقوق همون ۱۰ تومن و ۱۵ تومن ،در نتیجه دیگه ادامه دادن ممکن نیس
همیشه طلا از خونه ارزنده تر بوده فقط طلا از خونه گلنکی پایین تر هست و دو جا میشه گفت سرعت رشد ملک از طلا بیشتره یک زمین های با پدر و مادر در شمال در آینده ۵ سال دیگه واقعا میره بالا و دوم زمین های دهات که قبلا هکتاری فروش میرفت الان به علت اینکه هر کس در دهات پدری و مادریش یه ویلا میسازه افزایش چشمگیری پیدا میکنه