2777
2789

سلام من امسال دوازدهمم رشتم ریاضی 

من از تابستون شروع کردن به خوندن دهم رو یه دور خوندم تا شهریور (سریع خوندنم به خاطر این بود که تابستون یازدهم یه بار دهم بسته بودم)

بعد رفتم شهریور ماه مشاور گرفتم مشاورم یه آقایی که خودشم رشته ریاضی بوده بعد اون که اومد گفتم دوباره از اول بشین دهم بخون 

از وقتی که مدرسه ها شروع شده نمیتونم برنامه شو اجرا کنم  گزارش الکی میدم  بعد چون آقا م هست یه معذبم نمیتونم سوال هامو ازش بپرسم 

بعد کلی از درسام مونده

الان چیکار کنم به نظر تون مشاورمو عوض کنم با خانوم بردارم  یا اینکه  خودم بشینم بخونم 

میترسم مشاور بر ندارم موقع جمع بندی بمونم 

بعد چیکار کنم اونایی که از اول مهر نخوندم بتونم جبران کنم؟

بهش بگو خسته شدم یک ماه استراحت میخوام 

تو این یکماه بشین جمع کن خودتو و دیگه گزارش الکی نده 

پول الکی داری میدی اینطور 

و اینکه حتما ازش سوالات رو بپرس اون داره بابت همین پول میگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو خسته شدم یک ماه استراحت میخوام تو این یکماه بشین جمع کن خودتو و دیگه گزارش الکی نده پول الکی ...

چیکار کنم باهاش راحت تر باشم وقتی میخوام ازش سوال بپرسم تو ذهنم احساس میکنم به خاطر سوالم مسخره میکنه یا فکر میکنه من ابلهم

2805
یعنی بدون هیچ سنجشی گف بشین دهم؟! اگ تسلط داری بنظرم وقتتو تلف نکن ...خصوصا بعضی درسا که دوازدهمش خی ...

الان دوازدهمو چطور جبران کنم 

شما خودت کنکور دادی ؟

الان امتحانای مستمر مهمن ؟

چیکار کنم باهاش راحت تر باشم وقتی میخوام ازش سوال بپرسم تو ذهنم احساس میکنم به خاطر سوالم مسخره میکن ...

چون اعتماد به نفس نداری ، بپرس نترس ، تو داری یاد میگیری اونم تو این موقعیت بوده 

الان دوازدهمو چطور جبران کنم شما خودت کنکور دادی ؟الان امتحانای مستمر مهمن ؟

خب همین من رشتم تجربیه  از سطح هندسه و حسابان و اینا واقعا چیزی نمیدونم .

ولی اگ پایت قویه چون واسه ما  که نود درصد مطالب رو دوازدهمه و اگ بتونی دوازدهم جمع کنی واقعا هنر کردی .

ولی اگ پایت ضعیفه با تست پایتو قوی کن که لا اقل اکثریتو بتونی جواب بدی .

نه مستمر هیچ تاثیری نداره .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....