2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز زندگیم بود سندروم داون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 25 پست
همینجا نی نی سایت دیدم که انگار تازگیا از هر چندتا یکیشو میفرستن سلفری

آره دقیقا، رندوم چند نفر و میفرستن سلفری یا آمینوسنتز. دکتر آزمایشگاه به من گفت ۹۵درصد کسایی که میفرستن، مشکلی ندارن و جواب ازمایششون منفی میشه. اون پنج درصد هم جزو بارداری های پرخطرن، ینی یا نسبت فامیلی نزدیک دارن، یا سنشون خیلی بالاست، یا تو خانواده بچه ی معلول دارن، و ...

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هفتاد درصد تقریبا میگن احتمال سندروم داون هست 

ولی شیوع سندروم، یک در هزاره 

نمیگم پیگیر نباشی ولی نگران هم نباش عزیزم 

برای عمه ی همسرمم زده بودن سندروم داون 

من از توی همین نی نی سایت تاپیک های سندروم داون و نشونش دادم که بهشون گفته بودن مشکوکه ولی بچه شون سالم بوده 

توکلت به خدا باشه

شما آزمایش امینو دادین

نه عزیزم. ما رفتیم آزمایش سلفری بدیم تو آزمایشگاه همسرم از شدت غصه پیش دکتر آزمایشگاه زد زیر گریه. اونم منقلب شد چندتا سوال ازمون پرسید که نسبتتون فامیلیه؟ چندسالتونه و از این سوالا... بعدش گفت بهت قول صددرصد میدم بچت سالمه. روزی چندین نفر میفرستن اینجا، همشونم سالم.

بعدش به همسرم گفت میخوای من بجای آزمایش سلفری که هزینشم خیلی زیاده، یکبار دیگه غربالگری رو تکرار کنم؟ گفتیم اوکی

یه بار دیگه آزمایش غربالگری و دادم، بعد که همسرم رفت جواب آزمایش و بگیره، گفت جوابش عالیه‌، اتفاقا آزمایش شمارو ندادم دست کسی، خودم با دقت بررسی کردم. با قطعیت میگم بچتون سالمه. گفتیم ینی لازم نیست سلفری بدیم؟ خیالمون راحت باشه؟ گفت خیالتون راحت... خدا خیرش بده. هروقت یادم میفته دعاش میکنم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خداروشکر توروخدا دعام کن

ببین بعد از من، دختر خالم هم همین موضوع براش پیش اومد، به اونم گفتن مشکوک به سندروم دان. با اینکه بارداری پرخطری هم نداشت.

من بهش تجربه ی خودم و گفتم، اما همچنان استرس داشت و حق هم داشت. بنده خدا دستش خالی بود، پنج سال پیش حدود ۶میلیون داد واسه آزمایش سلفری و جوابش منفی بود. یه بچه ی سالم و شیرین و سرزبون داری ام داره که نگم برات😄😍

بهت قول میدم، بچه ی تو هم سالمه. شک نکن

امینو چطور انجام میشه

از ناف یه سوزن بلند وارد میکنن و از آب دور بچه نمونه میگرین احتمال سوراخ شدن و نشت کیسه آب هست برای همین سلفری امن تره فقط یه آزمایش خون از بازوی مادره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40