2777
2789
عنوان

باید ناراحت میشدم

65 بازدید | 10 پست

مامانم با دخترخالم رفته برای من لوازم برقی خریده اونو برده که بگه چی میخوام چی نمیخوام 

بعد بهم گفت میخواستم سورپرایزت کنم بریم رنگشونو انتخاب کن

منم نمیدونم چرا کلا قاطی کردم باهاش دعوا گرفتم خیلی بد

گفتم جرا چیزی که مربوط به منه باید خودتو یکی دیگه تصمیم بگیرین

بنظرتون حق داشتم یا نه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

میگه ک میخواستم سوپرایز کنم 

الانم ک میگه خودت بیا رنگشون انتخاب کن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میگه ک میخواستم سوپرایز کنم الانم ک میگه خودت بیا رنگشون انتخاب کن

خب اولا من حداقلش تا ۴سال دیگه قرار نیست ازدواج کنم

بعدم رفته خودش انتخاب کرده

مگه من نباید استفاده کنم؟چرا اون انتخاب کنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

حق باتویع

اخرشم ناراحت شد که تو منو ناراحت کردی

خب اولا من حداقلش تا ۴سال دیگه قرار نیست ازدواج کنمبعدم رفته خودش انتخاب کردهمگه من نباید استفاده کن ...

نمیدونم والا

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

وقتی هنوز نخریده و فقط رفته دیده چرا باید قاطی کنی!!!

ببخشید میگم شرایط آدما متفاوته و شاید رفتار تو عادیه ولی منی که مادرم موقع ازدواجم دکور ویلای شمالش رو که سالی یه بار میره عوض میکرد و ابدا جهیزیه من براش مهم نبود احساس میکنم خیلی پر توقع و ناسپاس و بدی😕

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه من اصلا سر جهیزیم با خانواده م دعوا نکردم چون میدونستم توی زندگی عذاب وجدان میگیریم بعدش .. همه چ ...

مامان من با ی حقوق معلمی میخواد بخره 

قرار نیست جنس عالی و گرون بخره

چرا باید خودش انتخاب کنه من چی میخوام چی نمیخوام

تو انتخاب شوهرم همینه هر خواستگاری دلش بخواد قبول نمیکنه دلش بخواد قبول میکنه

وقتی هنوز نخریده و فقط رفته دیده چرا باید قاطی کنی!!!ببخشید میگم شرایط آدما متفاوته و شاید رفتار تو ...

چون یکی دیگه رو جای من برده انتخاب کنه

مامان منم دست تنها قراره با ی حقوق معلمی بخره نمیخوام بخره