2777
2789

صابون کلیندا

یعنی بهترین صابونی بوده که در طول عمرم خریدم

بعد سه روز مصرف دارم تاثیرشو میبینم 

روش نوشته بعد سه هفته تاثیر کاملشو میبینید

من همین الانشم جای جوشامو کم رنگ کرده

نحوه مصرفشم اینطوریه که روزی ۲ الی سه بار رو پوست تمیز و خیس میزنی فقط نباید ماساژش بدید پوست بشدت قرمز میشه و میسوزه ، دور چشم هم نباید بزنید

بعد ۳. ۴ دقیقه هم میشورید

هم برای جوش خوبه هم جای جوش

من خودم ازونام که دستکاری میکنم جوشو جاشم قرمز میشه

کرم و صابونای دیگه ام استفاده کردم بی تاثیر بود

ولی این واقعا عالیه

خشک نشده پوستت؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس از جعبه صابون داری؟ پوست رو خشک نمیکنه؟

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
2805
اره دارممن که خوام خشکه پوستم تغییرس از اون لحاظ ندیدمولی خب گویا بعرش ابرسان بزنید بهتره

من پوستم چربه 

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
نه اصلاتازه ابرسانم استفاده نمیکنمدر حالی که پوستم خشکه خودشولی بهتره که بعدش ابرسان استفاده کنید

مرسی عزیزم لطف کردی

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810