دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش 💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍 میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
از تنهایی میسوزه خیلی تنهام خیلی نه دوستی دارم نه خواهر آدمی نه مسافرت میریم با پدر مادرم جایی پدرمم ...
منم تنهام ن دوستی دارم نه خواهری فقط خانوادمو. دارم باید جیگرم بسوزه ؟
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من متاهلم باز هرکی بچه داره غبطه میخورم خخخ ما ۷ سال بود ازدواج کرده بودیم تازه الان ۳ ماهه اقدام کردم هنوز نشدم استرس گرفتم ولی درکل آدم به هرچی نداره دوست داره برسه وبدستش بیاره
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست