2777
2789
عنوان

وای یکم عقل بچه تون رو تنها نفرستید بیرون 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 30 پست
دختر خودم ده سالشا نه به نظرم عاقله اما بخوان دهن بچه رو بگیرن ببرن اون تو هر سنی ممکنه خانم بزری هن ...

خب دیگه 

پس ۱۰ ساله کوچیکه! 

دختر من دفاع شخصی بلده میزنه یارو رو لت پار می‌کنه ولی دختر کوچیک ۱۰ ساله چی؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

من مهدکودک تنهایی میرفتم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل ما دخترش کلاس شیشمه تنها می‌فرسته تازه بعد مدرسه خونه نمیاد میره پارک یکی دوساعت دیرتر میاد. چند بار به مادرش گفتم اصلا جدی نمیگیره. گوشی و خط دستشه اونبار اومد گفت با یه پسر دوست شدم😶 گفتم حپاست بیشتر باشه گولش نزنن بازم کو گوش شنوا

دختر منم چهارمه 10سالشه تاحالا باسرویس رفته یاخودم بردمش مدرسش تاخونمون نهایتش ۱٠دقیقه راهه خیلی نزدیکه کوچمونم خیلیی شلوغ وبومیه امروزبزورازباباش اجازه گرفت تنهابیاد. باباش نمیزاشت اماخیلی اصرارکرد. اینقدرخوشش اومده بادوستاش تنهااومده بنظرتون دیگه نزارم بیادتنها گففتین اینوترسیدم😭

2805
فامیل ما دخترش کلاس شیشمه تنها می‌فرسته تازه بعد مدرسه خونه نمیاد میره پارک یکی دوساعت دیرتر میاد. چ ...

خواخرشوهرم اینطور بود به شوهرم گفتم 

اونم با مادرشوهرم گفت 

الان من ادم بده شدم که چرا دیدم .و هی همه جا میشینه میگه دخترم پاک و باحیاست .تازه چادریم هست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خواخرشوهرم اینطور بود به شوهرم گفتم اونم با مادرشوهرم گفت الان من ادم بده شدم که چرا دیدم .و هی همه ...

من با مادرش دوستم اونم جلو خودمون اومد گفت. بعداً به مادرش گفتم تایم گوشیو کنترل کن کلا حواست باشه و فلان ولی خب بی خیاله... شوهرت نباید از جانب شما میگفت یه جور به مامانش میگفت انگار خودش دیده و شما بی خبری... بی خیال دودش تو چشم خودشون میره

دیگه وقتی ۵ تا ۵ تا میارن و هزینه سرویس گرفتن ندارن همین میشه

من توی دوربین مدار بسته دیدم دختر دبیرستانی هم دزدیدن 

ربطی ب ۵ تا ۵ تا نداره گلم 

ببین طرف شاید خواسته اخاذی کنه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
چه اشتباه افتخار نداره ها

خب مگه تقصیر منه که واسم سرویس نمیگرفتن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

آخه تنها هم نزاری بره بچه ی وابسته بار میاد که نمیتونه از پس خودش بربیاد و این چرخه ادامه دار میشه. بالاخره از یه جایی باید شروع کنن به تنها رفتن و یاد گرفتن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آخه تنها هم نزاری بره بچه ی وابسته بار میاد که نمیتونه از پس خودش بربیاد و این چرخه ادامه دار میشه. ...

بله امروزمنم به شوهرم همین وگفتم گفتم بایدیادبگیرن ومستقل باربیان... بخدامن ازاول دبستان خودم رفتم اومدم مدرسمونم دوربود به خونمون البته امنیت خیلی زیادترازحالابود.. 

آخه تنها هم نزاری بره بچه ی وابسته بار میاد که نمیتونه از پس خودش بربیاد و این چرخه ادامه دار میشه. ...

از کلاس چهارم ؟ من دخترم نهمه هنوز تنها نمیره فقط مدرسه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2810