2777
2789

نوزاد همینه دیگه زیاد می‌خوابه ولی چون زردی داره وقتی از سینه که شیر خورد و سیر شد باز شیر خودتو بدوش با سرنگ گوشه لپش خالی کن بخوره نذار زیر سینه بخوابه بلندش کن اروغش رو بزن قربون صدقه ش برو حرف بزن بازی کن باهاش که خوابش نبره بعد یه دور هم با سرنگ بهش شیر بده 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نوزاد تو این سن همش خوابهبیدار نمیشه واسه شیر خودت باید بیدارش کنیمبارکت باشه😍

درسته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2805
بله نوزاد معمولا ۲۰ ساعت می‌خوابه. فقط اگه میزاری دستگاه زود زود شیرش بده قندش نیافته . دخترم تا ۲۰ ...

خدا حفظش کنه 

آره میزارمش تو دستگاه ولی خیلی میخوابه خیلی سخت بیدار میشه

خدا حفظش کنه آره میزارمش تو دستگاه ولی خیلی میخوابه خیلی سخت بیدار میشه

خدا واسه شما هم حفظ کنه . مشخصه ماشالله هزار ماشالله شیر خوب میخوره سیر میشه می‌خوابه.  اسفند دود کن براش

پس خوابش چی اخه وقتی بیداره بیقراره ووقتی خوابه سخت بیدار میشه

دور دوم که شیر دادی بذار بخوابه دیگه ، بی قراریش علت داره آروغی چیزی داره حتما 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

برو خداروشکر کن مال من از روز سوم دیگه نخوابید

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
فقط یکی از سینه هام شیر داره اون یکی سفت شده بچم همیشه بیحاله

اون یکی هم که میگی سفت شده شاید به خاطر تجمع شیر هست برو دکتر . شنیدم بعضیا فقط با یه سینه می تونن شیر بدن ولی نگران نباش همون رو بده اگه کافی نبود با مشورت دکتر شیر خشک هم بده

2810