2777
2789
عنوان

💕💕💕 همین الان سوار قطار هستم به سمت مشهد 💕💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 142 پست

سلام خوش به سعادتتون.

سلام ما رو به آقا علی بن موسی الرضا ع برسونین.

التماس دعای فرج.حاجت رواباشی ان شاالله 🌹🌹🌹

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی سفر خوبی داشته باشی گلم.پیشاپیش زیارت قبول.التماس دعا

ممنون میشم ازاقا بخوای بچمو سالم بهم بده میارم پابوسش

SM

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

به اسم کاربریم دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن تو قنوت نمازت خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭و انشالله شوهرش تقاص همه بدیایی که در حق خواهرم کرده پس بده همین روزا😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
2805
رسیدی مهربان؟

بله رسیدم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
از طرف من به امام رضا بگو فاطمه گفته امام رضا امدم زیارتت که هوامو داشته باشی کمکم کنی نه اینکه رهام ...

سلام

باشه حتما

💕💕💕

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
التماس دعا

سلام

محتاجم به دعا

ممنون

💙💙💙

سلام تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه ...

سلام 

باشه حتما

محتاجم به دعا

💝💝💝

سفر بی خطر خوش بگذره عزیزم 

التماس دعا ♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو 👈💎دوست عزیزم @اوج_آسمان بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😭😭😭😂😂😂😂😂😍🥰 تا اطلاع ثانوی دیگه هدیه قبول نمیکنم ✋✋✋😒

2810