2777
2789

یکی از آشناهامون سرطان سینه داره رفته تهران بیمارستان دولتی برای درمان 

این آشنا ما خیلی خسیسه

میگم که چرا نرفتی بیمارستان خصوصی میگه چون تو بیمارستان خصوصی دارو رو از بازار آزاد میگیری

و امکان داره تقلبی باشه

ولی تو بیمارستان دولتی دارو هارو خودشون میدن واقعا هم همه به خاطر مریضیش در به در شدن خودشم سرطانش بدخیم هست چند ماهه تو نوبته اما همچنان بیمارستان خصوصی نمیره به نظرتون راست میگه یا دروغ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی دروغ میگه؟دلم برای بچه هاش میسوزه چون ما بچه هاشو نگه میداریم؟

اطلاعی ندارم راستش ولی خب هزینه هاشون خیلی فرق میکنه و اینک برای شیمی درمانی تو بیمارستان  باید بستری بشن اما مطب دو سه ساعته تموم میشه

اطلاعی ندارم راستش ولی خب هزینه هاشون خیلی فرق میکنه و اینک برای شیمی درمانی تو بیمارستان باید بستر ...

واقعا مطب سریعتره

تو بیمارستان خصوصی خودشون دارو میدن یا از بازار آزاد باید بگیرن

اینکه راست بگه یا دروغ چه فرقی به حال شماداره

این که نگران حال نزدیکانمون باشیم یه امر طبیعی هست . نمیشه نسبت به همه کس و همه چیز بی تفاوت بود 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

این که نگران حال نزدیکانمون باشیم یه امر طبیعی هست . نمیشه نسبت به همه کس و همه چیز بی تفاوت بود

نگرانی فرق داره با اینکه بگی خسیسه پولداره نمیره خصوصی حالا بخوای مچشو بگیری که راست میگه یا دروغ

نگرانی فرق داره با اینکه بگی خسیسه پولداره نمیره خصوصی حالا بخوای مچشو بگیری که راست میگه یا دروغ

آدم خسبس اگر اطرافیان بهش سقلمه نزنن برای صنار کمتر خرج کردن خوشو به کشتن میده . استارتر محترم داره تحقیقات میدانی میکنه ببینه اگر از خست هست اقدام عاجل کنه 😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .