2777
2789
عنوان

لطفا هرکی میدونه بگه

32 بازدید | 3 پست

سلام کسی که ختمی یا چله ای گرفته ک باید هرروز انجامش بده و سوره یاسین بخونه اما بعد ۳۰ روز یک روزشو یادش رفته بخونه باید از اولش شروع کنه و ختمو بگیره و بخونه؟

اگه به نیت چله ، یعنی چهل روزه گرفتین اگه یه روز فراموش شد باید از اول بخونین

ولی اگه به نیت چهل بار خوندن گرفتین ، یه روز فراموش شد روز بعد میتونین دوباره بخونین

دهه هشتادیامون یکی یکی رفتن بغل امام حسین ، یعنی میشه یه روزی مثل شهیده فائزه رحیمی و شهید آرمان علی وردی شهید بشیم؟میشه امام حسین مارو هم بغل کنه؟میشه یه روزی رو سنگ قبرمون بنویسن شهیده؟ اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

اگه به نیت چله ، یعنی چهل روزه گرفتین اگه یه روز فراموش شد باید از اول بخونینولی اگه به نیت چهل بار ...

نذر اصلیش این بود ک ۶۰ سوره یاسین به نیت سید شهدا عموی

پیامبر بخونم ولی من نذر ۶۰ روزه کردم ک متاسفانه یک روزشو یادم رفته اما ۳۰ روزشو خوندم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذر اصلیش این بود ک ۶۰ سوره یاسین به نیت سید شهدا عمویپیامبر بخونم ولی من نذر ۶۰ روزه کردم ک متاسفان ...

خب اگه نظرتون ۶۰‌روز پشت سر هم بوده پس چله باطله 

بازم محظ احتیاط از یه طلبه بپرسین یا نظر مرجع تقلیدتونو ببینین

دهه هشتادیامون یکی یکی رفتن بغل امام حسین ، یعنی میشه یه روزی مثل شهیده فائزه رحیمی و شهید آرمان علی وردی شهید بشیم؟میشه امام حسین مارو هم بغل کنه؟میشه یه روزی رو سنگ قبرمون بنویسن شهیده؟ اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

2805