2777
2789
یه جاهایی کم خرج میکنن..من اینطور متوجه شدم.شهر خودمو میگم البته

اره درسته .‌من شوهرم شغلش خوبه ولی زندگیشو وقتی طلاق گرفته داده مهریه کلا بعد الان خیلی از سروته زندگیمون میزنیم البته نه خوردن از خوردن نمیزنیم

بعدا جاریم میگفت مگه شوهرت چقدر درمیاره که اینجوری تن تن میرین جلو 

اونا ۱۹ ساله مستاجرن البته گیشا و ماهی ۸۰ تومن‌کرایه خونه و مغازه میدن و خیلی خوب میخورنو میپوشن یه سانتافه دارم و یه دنا برا دم پا و جاریم هر سری یه مدل طلا میندازه دیگه هیچی اضافه نکردن با اینکه شوهرش بازرگان و از چین با کشتی جنس وارد میکنه...

خدا عمر بده ب انواع و اقسام واما و قرعه های خونگی خاهرم و زنداداشم قرعه گذاشتن دماغ عمل کردن دوستموا ...

خب یکی مثل من همون وام رو نمیتونم شرکت کنم 

وام بود ماهی ۲ تومن نتونستم شرکت کنم 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناخنکارم

پس منبع درآمدت از این خانومایی هست که داریم صحبتشونو میکنیم خانم های قر و فری

باچشم خودم دیدم طرف زورش میومد یک کیلو شیر بخره میگف چرا گرون میدید 

ولی تو آرایشگاه کارتو میداد قیمتم نمیپرسید فقط رمزو میگف 😅

بآور کن ماهایی که زندگی نرمال و حتی زیر نرمال داریم راضی تریم تا اونایی که درآمدهای زیاد دارنمن خودم ...

تنت سلامت باشه .هیچکس از زندگی مرفه بدش نمیاد این که درست آدم هرچی بیشتر داشته باشه حریص تر یه زندگی نرمال روبه خوب حق همه هست 

حس میکنم یه منبع درامدی که خلاف باشه دارند البته یه عده کمی

همیشه هم اینطور نیس یکی میشناسم دو تا خونه دارن دو تا ماشین خونش که عوض کرد کلا وسایل خونش هم عوض کرد ماهیانه کلی لباس میخره کلی هزینه برای پوست و موش و طلا داره بینیش هم عمل کرده ولی شوهرش بنده خدا مثل تراکتور کار میکنه همیشه میگه اگه زنم اینقدر ولخرج نبود اوضاع مالیم خیلی بهتر از الانم بود😄

واقعا ؟اخه حس میکنم تغذیشون هم خوبه ولی اره مردم خیلی اهل فست فود شدن

نه والله، من فقط از رو همین شیر و گوشت میگم، فکر کن ده تا گاودار عین بابام جمع کردن، از آسمون شیر نمیاد که.

شاید بگی اینا چیز خاصی نیست.

ولی کلا ملت تغذیه ی خوبی ندارن، الویت لباساشونه.

مثلا ادم میشناسم لباساش ببینی میگی دختر وزیر، تا حالا ندیدم بگه خورشت پختم.

یه مورد دیگه هم هست به قول اون دوستمون، وقتی من خودم میبینم با پس اندازم ملک و ماشین نمیتونم بخرم، همون به طلا و لباس و مسافرت خرج میکنم بره.

ما پارسال حدود ۳۰۰ میلیون جمع کردیم، دیدیم نمیشه باهاش کاری کرد، یه ماشین داریم برای سوار شدن.

دادیم تلویزیون بزرگ و شوهرم مو کاشت و اینجور کارا

نه والله، من فقط از رو همین شیر و گوشت میگم، فکر کن ده تا گاودار عین بابام جمع کردن، از آسمون شیر نم ...

میاد ماشینو بهتر کرد

پارسال ۳۰۰ طلا میخریدی امسال ۶۰۰ میفروختی ماشین بهتر تر میخریدی

پس منبع درآمدت از این خانومایی هست که داریم صحبتشونو میکنیم خانم های قر و فریباچشم خودم دیدم طرف زور ...

آره دقیقا😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
همیشه هم اینطور نیس یکی میشناسم دو تا خونه دارن دو تا ماشین خونش که عوض کرد کلا وسایل خونش هم عوض کر ...

خوشبحال زناشدن والله من ب شوهرم بگم چیزی میخوام میگه ب فلانم بخواه ندارم 🙁😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خوشبحال زناشدن والله من ب شوهرم بگم چیزی میخوام میگه ب فلانم بخواه ندارم 🙁😔

بخدا منم به بابام میگم پول بده میگه پول بدم که بری کرم بخری بزنی به صورتت 😑😂💔

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بخدا منم به بابام میگم پول بده میگه پول بدم که بری کرم بخری بزنی به صورتت 😑😂💔

ریدم تو این زندگی سگی ک من دارم خدا بکشتم راحت بشم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خب یکی مثل من همون وام رو نمیتونم شرکت کنم وام بود ماهی ۲ تومن نتونستم شرکت کنم

بله منم مث شمام 

اما برای ما ک شهر کوچیکیم و اغلب مردم صابخونه 

دیگه اگه ماهی ده تومنم در بیارن یکی دوتومن قسط میتونن بدن

منکه مستاجرم پونصدم سختمه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
2810