پسری که خسیسه ولی وضعیت مالی خوبی داره بعد تو دوران دوستی اصلااااا خرج نمیکنه هیچی و موقعهایی که ناراحت میشه کلا میره جوابتو نمیده و مادرش براش اولویت اول زندگیشه… اگه مادرش براش یه دختر دیگه رو انتخاب کنه و با اون ازدواج کنه با اون دختر بهتر رفتار میکنه؟ اخلاقای بدش از بین میره؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی با همه اونجوری رفتار میکنه؟ امکان نداره با زنش رفتارش بهتر بشه؟
نگا هر چقدرم که عاشق باشی ناخواسته رفتارات رو طرف مقابلت تاثیر میزارن حالا با قطعیت نمیشه نظر داد درباره ی رابطه ی شما اما حتی اگه جونشم برات در بره اخلاقیاتش دست خودش نیست آدما ممکنه عوض بشن اما این یه احتماله زندگیتو رو منطق بساز نه رو شک و شبهه
مثلا ی پی ام میدی ناراحت میشه میره تا سه روز جواب نمیده. میگم شاید با دوست دخترش اینه. زنش همش پیششه ...
نه ببخشید این یه دام بزرگه فکریه آدم خودشو گول میزنه. الان این طوری باشه بعدا هزار برابر بدتر میشه که خوب تر نمیشه. اون موقع هم چشم دیدن زنشونخواهد داشت خودشو با روزنامه گوشی تلویزون اخبار مشغول میکنه.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا