2777
2789

پسری که خسیسه ولی وضعیت مالی خوبی داره بعد تو دوران دوستی اصلااااا خرج نمیکنه هیچی و موقع‌هایی که ناراحت میشه کلا میره جوابتو نمیده و مادرش براش اولویت اول زندگیشه… اگه مادرش براش یه دختر دیگه رو انتخاب کنه و با اون ازدواج کنه با اون دختر بهتر رفتار میکنه؟ اخلاقای بدش از بین میره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون ادم ک اخلاقاش ازبین نمیره مونده به اون دختره گه باسیسات باشه بدونه چجوری پسررو تومشتش بگیره اونموقع میتونا خوبش کنه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اصلا انتظار اینو نپاشته باش یکی میگفت قبل از ازدواج طرف مقابلم یه اخلاقایی داشته که اونموقعا میگفتم ...

یعنی با همه اونجوری رفتار میکنه؟ امکان نداره با زنش رفتارش بهتر بشه؟

اگه معجزه بشه اخلاقش عوض میشه در حالت عادی نه.

مثلا ی پی ام میدی ناراحت میشه میره تا سه روز جواب نمیده. میگم شاید با دوست دخترش اینه. زنش همش پیششه دیگه. نمیتونه اینجوری رفتار کنه که

یعنی با همه اونجوری رفتار میکنه؟ امکان نداره با زنش رفتارش بهتر بشه؟

نگا هر چقدرم که عاشق باشی ناخواسته رفتارات رو طرف مقابلت تاثیر میزارن حالا با قطعیت نمیشه نظر داد درباره ی رابطه ی شما اما حتی اگه جونشم برات در بره اخلاقیاتش دست خودش نیست آدما ممکنه عوض بشن اما این یه احتماله زندگیتو رو منطق بساز نه رو شک و شبهه

مثلا ی پی ام میدی ناراحت میشه میره تا سه روز جواب نمیده. میگم شاید با دوست دخترش اینه. زنش همش پیششه ...

نه ببخشید این یه دام بزرگه فکریه آدم خودشو گول میزنه. الان این طوری باشه بعدا هزار برابر بدتر میشه که خوب تر نمیشه. اون موقع هم چشم دیدن زنشونخواهد داشت خودشو با روزنامه گوشی تلویزون اخبار مشغول میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تورو دوست نداره فقط الان کیس مورد نظرشو پیدا نکرده تورو برای سرگرمی و خالی نبودن میخواد 

پسرای خودشیفته بدون عذاب وجدان از دیگران سواستفاده میکنن 

اوایل هم زبون میریخته و پیام‌میداده برای مخ زنی و وابسته کردنت بوده 

مثلا ی پی ام میدی ناراحت میشه میره تا سه روز جواب نمیده. میگم شاید با دوست دخترش اینه. زنش همش پیششه ...

اداشه میخواد الافت کنه ناراحت میشه با دوستاشون هزار تا فوش و دری وری بهم میگن برای تو پرنسس بازی در میاره چون میدونه دنبالشی 

سگ‌محلش کن شخصیتتو ازت میگیره لهت میکنه قبل اینکه نابودت کنه لهش کن