2777
2789
عنوان

دخترای دهه 80 بیایید

123 بازدید | 13 پست

فقط دخترای  دهه 80 بگن که چه رفتار پدر و مادر براشون آزار دهنده هست؟؟ و چرا انقدر رابطه هاشون با پدر و مادر  انقدر دور و سرد شده؟؟ 

برای تحقیق میباشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اینکه اونا فک میکنن گیر دادنشون باعث این میشه که ما هیچ کاری نکنیم

ما اون کارو میکنیم ولی خیلی خطرناک تره واسمون

حتی اگه تو اون مسیر بدترین اتفاقم برامون بیوفته هیچوقت نمیگیم از ترس 

ولی اگه دوست باشن خیلی زودتر میشه جلوگیری کرد ازینچیزا

من از اینک کاریک خودم انحام میخا بدم بگن انجام بده یا وقتی دارم کاری میکنم گیر بدن ک تند تر. یا اینک برادر یا خواهر تو کارم دخالت یا فضولی کنن خیلی عصبانی میشم 

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

من بیشتر با خواهر برادر مشکل دارم تا با پدرم.

فک میکنن هر چقد دختر بهش گیر بدی نگهش داری سالم تره نمیدونن ک محبت بهتر از غیرت بیجاس

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مامان بابای من سن بالا ازدواج کردن و بدون عشقی چیزی 

صرفا ازدواج کردن ک مامانم نون خور کم شه 

بابام هم از دست بابای بدش فرار کنه 

حتی بابام توی فقد قبلا یکی رو طلاق داده . 

سن شون بالا هست اعتقادات و طرز فکر متفاوته خیلی اذیت شدم . 

ی مقدار هر دوشون خسیس هم هستن 

فحش های بدی هم بهم میدن 

مامانم سر چیزای الکی کتکم میزد 

داداشم هم میزد تا ۱۸ سالگیم 

و اهل محبت کلامی نیستن و یکم پسر دوستن و بارها از بالام شنیدم ک بهم گفته حرومت باشه حالا با موقع غذا خوردن یا لباس خریدن 

همینا یادم بود. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من خودم مشکل خاصی ندارم ،و فقط اینکه مطمئنن دختر سالمیم و با اینحال هی مدام سختگیری میکنن ،یخورده ناراحت میشم ولی درنهایت حق میدم بهشون و خوشحالم که لا اقل مراقبن.

اما چیزی که در اطرافم دیدم اینه که خیلی از والدین آزادی تمام دادن به بچه هاشون وبچه ها تو نوجوانی درگیر حاشیه شدن متاسفانه .و خیلیا خودشون پشیمونن از این جهت .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....