2777
2789
عنوان

ازدواج منشی با پزشک 😃😃😃

180 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من خودم اینستا ندارم بعضی وقتا با اینستای مامان اکسپلور گردی میکنم و ...

بعد دیدم یه دختره که تو مطب دکتره کار میکرده با دکتره ازدواج کردن و مراسم عروسیشون بود...

دختره هم زیبا بود واقعا

نمیدونم عجیبه برام

اینستارو واس همین مسائل دوست ندارم اصلا

میرم زندگی مردمو میبینم ظاهر مردم و ... و با خودم مقایسه میکنم و بهم میریزم واقعا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینستا فقط خوشحالی و خوش گذرونیشون معلومه 

اصلا گول این چیزارونخور باطنشونو که نمیبینی دعواکنن گریه کنن خونه و ماشین مال خودشون باشه نباشه شما که نمیبینی این چیزارو پس زندگی که داریو با این چیزای چرت اینستا مقایسه نکن که همشه نقابه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
مثلا میزنند ازدواج منشی ودکتر بااین عنوان ها مخاطب جذب کنند یامثلا وقتی دختری با همسن پدرش ازدواج می ...

خانم محترم ، عنوان تایپیکم با مسئله ای که مطرح کردم همخونی نداشت؟! 

اینستا فقط خوشحالی و خوش گذرونیشون معلومه اصلا گول این چیزارونخور باطنشونو که نمیبینی دعواکنن گریه ک ...

درسته عزیزم میدونم. ولی دست خودم نیست. همش به این فکر میکنم که از دنیا و آدما عقب موندم 🤦🏻‍♀️

خانم محترم ، عنوان تایپیکم با مسئله ای که مطرح کردم همخونی نداشت؟!

چه ربطی داشت دارم تایید میکنم که تو اینستا این چیزا زیاده خوبه نوشتم جهت جذب مخاطبه😐

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

درسته عزیزم میدونم. ولی دست خودم نیست. همش به این فکر میکنم که از دنیا و آدما عقب موندم 🤦🏻‍♀️

فکرتو با افکار مثبت عوض کن 

چون همچین چیزی نیست خودتو الکی اذیت میکنی 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
چه ربطی داشت دارم تایید میکنم که تو اینستا این چیزا زیاده خوبه نوشتم جهت جذب مخاطبه😐

شرمنده من فکر کردم منظورتون به من بود.

نه اتفاقا پیج دختره اینجوری نبود و ازدواجشون اینا واقعی بود‌. تقریبا شناختم دارم ازشون‌.