2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16650 بازدید | 1665 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا زهرا🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

🖤 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

2805

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

📗حدیث مهدوی 

☀️پیامبر اکرم صلی‌الله علیه وآله فرمودند:

در دوران غیبت مردمی از مشرق زمین، خروج می‌کنند و زمینه ساز حکومت امام مهدی علیه السلام می‌شوند.(۱)

☀️پیامبر اکرم صلی‌الله علیه وآله فرمودند:

کار (امام) مهدى علیه‌السلام در باز پس گرفتن حقوق بدانجا رسد که اگر در بُنِ دندان انسانى حق فردى دیگر نهاده باشد، آن را بازپس گرفته و (به صاحب حق) بر می‌گرداند.(۲)

📗(۱)کشف الغمة فی معرفة الأئمه، ج۲، ص۴۷۷

📗(۲)احادیث الامام المهدی، ج۱، ص۲۲۱

---------------------------------------------------

🔴و ایــنـــڪــــ آخـــــــرالزمان 

🔸یمن، حجاز، آل سعود... 

واژه‌هایی که هم غم توشه، هم امید.

😔 اما غم ؛

غمش اینجاست که بیش از ده ساله تو یمن جنگه...،

بیش از ده ساله که بچه‌های بی‌گناه از ترس موشک و بمباران‌های آل سعود، آمریکا و... خوابشون نمی‌بره و خیلی‌ها همراه مادران مظلوم در این بمباران‌ها شهید شدن و دنیا عین خیالش نیست...

✅ اما امید...

امید به آینده‌ است، که یمنی‌ها رو با هم متحد کرده و روز بهروز قویتر میشن، هم از نظر ایمان و هم از نظر سلاح‌های پیشرفته...

ما هم که می‌دونیم یکی از علائم حتمی ظهور به یمن مربوطه می‌شه، برای همین، حواسمون به این موضوع و اخبارش هم هست.

خلاصه که ان شاءالله خبرهایی در راهه...

🔴 فلسطین، غزه، طوفان الاقصی 

🔸قضيه‌ی فلسطین هم همینطور،

حدود ۷۵ ساله که فلسطینی‌های مظلوم توسط صهیونیست‌ها کودک‌کش بشدت سرکوب و قتل و عام می‌شوند

🔹اما سال قبل که طوفان الاقصی توسط نیروهای مقاومت فلسطین اجرا شد نور امیدی در دلها پیدا شد که فلسطین به یاری خدا، آزاد خواهد شد

🔹در همین رابطه چند سال قبل رهبر معظم انقلاب فرمودند : 

قضيه‌ی فلسطین کلید رمزآلود ظهور است

---------------------------------------------------

یازهرا س 🖤

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

🔴 بهشت زمینیِ دوران ظهور 

⭕️ از آنجا که بین قیام امام مهدی و قیامت کبری ویژگی های مشترکی وجود دارد تا جایی که از آن به قیامت صغری یاد شده؛ در مقابل بین دوران حکومت مهدوی و بهشت آخرتی نیز تشابهاتی وجود دارد لذا اگر دوران ظهور را بهشت زمین بنامیم، گزاف نگفته‌ایم.

🌕 پیامبر صلی الله علیه وآله در وصف بهشت آخرتی میفرمایند: در بهشت چیزهایی است که نه چشمی آنها را دیده و نه گوشی شنیده و نه تصور آن بر قلب بشری خطور کرده.

📗الامالی،ج۱،ص۲۱٠

🌕 و در توصیف بهشت دنیای ظهور میفرمایند: امت من در زمان مهدی علیه‌السلام، چنان غرق در نعمت می‌شوند که چنین نعمتی هرگز پیش از آن سابقه نداشته؛ زندگی آنچنان خوشایند و سرورآفرین است که زنده ها آرزو میکنند کاش مردگانشان زنده بودند تا عدالت و آرامش را به چشم خود می‌دیدند.

📗بحار،ج۵۱،ص۸۳

✅ همانگونه که درک بهشت آخرتی برای زمینیان میسر نیست، تصور بهشت زمینیِ دوران ظهور نیز بسیار مشکل است! آری حکومت صالحان نمونه‌ همان بهشت آخرتی است؛ اما در روی زمین؛ بهشتی که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه تصور آن بر قلب کسی خطور کرده؛ و هر آن چه دل بخواهد و چشم از آن لذت برد، در این بهشت زمینی وجود دارد

#اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم📿

#نَشـــــــر=صَــــدَقِه جاریِه📲

┄┄┅┅┅❅⏰❅┅┅┅┄┄

📿 ختم صلوات:✍️سید بن طاووس در حدود هشتصد سال پیش می‌نویسد: 🌿مبادا ! مبادا ! موقع دعا احدی را بر ام ...

یازهرا

۵۰۰تا

اللهم عجل لولیک الفرج

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

🔴 در حکومت امام مهدی مردم مانند شاه زندگی می‌کنند

وَ اَلَّذِي فَلَقَ اَلْحَبَّةَ وَ بَرَأَ اَلنَّسَمَةَ لَيَعِيشُ إِذْ ذَاكَ مُلُوكٌ نَاعِمِينَ. 

🌕 امیرالمومنین علی علیه‌ السلام در ضمن حالات سلطنت حضرت مهدی عجل ﷲ فرجه فرمودند:

قسم به آن خداوندی که دانه را شکافت و جان را آفرید که در آن زمان مردم پادشاه‌وار، آسوده و در ناز و نعمت زندگی می‌کنند.

📗تفسير البرهان، ج ۳، ص ۵۰۶

📗تفسير نور الثقلين، ج ۳، ص ۱۳۹

📗تفسير العیاشی، ج ۲، ص ۲۸۲

🌕 پيامبر اکرم صلی ﷲ علیه و آله نیز در توصیف بهشت دنیای ظهور می‌فرمایند: امّت من در زمان مهدی، چنان غرق در نعمت می‌شوند که چنین نعمتی هرگز پیش از آن سابقه نداشته است؛ زندگی در زمان او آنچنان خوشایند و سُرورآفرین است که زنده‌ها آرزو می‌کنند که ای کاش مردگانشان زنده بودند و آن عدالت و آرامش را مشاهده می‌کردند؛ و می‌دیدند که خداوند چگونه برکات خود را بر اهل زمین نازل کرده است.

📗بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۸۳

✅ آشنا نمودن مردم با ویژگی‌های عصر پُر شكوهِ ظهور، سبب ایجاد شوق و رغبت در آنان برای مداومت بر دعای فرج و تمنای قلبی ظهور است که کلید نجات خواهد بود!

#اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم📿

#نَشـــــــر=صَــــدَقِه جاریِه📲

┄┄┅┅┅❅⏰❅┅┅┅┄┄

📿 ختم صلوات:✍️سید بن طاووس در حدود هشتصد سال پیش می‌نویسد: 🌿مبادا ! مبادا ! موقع دعا احدی را بر ام ...

سلام 🌹

۵۰۰ مرتبه خودم 

۵۰۰ مرتبه مادرم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب (س)🤲

2810