2777
2789
عنوان

بچه ها پسره به دلم نمیشینه

163 بازدید | 30 پست

ازمایش دادیم و امروز جوابشو دادن مثبت بود برای هر دو 

اما پسره به دلم نمیشینه اشناییمون ام سنتی هست و خودشون غریبه ان فامیل نیستن

طبیعیه؟

چیکار کنم؟

اگه بخوام به هم بزنم چه بهونه ای بیارم عاقلانه باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا وقتی کسی دلنشین شما نیست تا این مرحله نباید برید حالا از همین الان بدون از دست دادن وقت به خودش بگو بعد به خانواده

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2805

اگه دلت باهاش نیست قبول نکن پسره بنده خدا رو نکشون تا پای عقد

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

از لحاظ قیافه ب دلت نمیشینه؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

اصلا دلم نمیخواد چنین چیزی رو تصور کنم

اونم برای اخلاق خونواده خودم

که اصلا اینکه پسره به دلم نمیشینه و نمیخوامش نداریم

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐
اصلا وقتی کسی دلنشین شما نیست تا این مرحله نباید برید حالا از همین الان بدون از دست دادن وقت به خودش ...

شماره هیچکدومشون ندارم و ترجیح میدم خانوادم بهشون بگن فقط موندم چه بهانه ای بیارم که از نظر خانوادم عاقلانه باشه و دلشون بسوزه و قبول کنن

اگه دلت باهاش نیست قبول نکن پسره بنده خدا رو نکشون تا پای عقد

حب خانوادم یه دلیل محکم میخوان موندم چی بگم اونم تا اینجا پیش اومدیم چونکه از نظر خانوادم ازین بهتر نیست

شماره هیچکدومشون ندارم و ترجیح میدم خانوادم بهشون بگن فقط موندم چه بهانه ای بیارم که از نظر خانوادم ...

هیچ بهانه ای لازم نیست بگید به نظرم مناسب هم نیستید

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خب چرا تا اینجا پیش رفتی مگ پسر مردم‌ مسخرته بکشش کنار بگو منصرف شدم خودت هر جور میدونی ب خانوادت بگ ...

خانوادم خیلی روشون اصرار دارن اصلا موندم چیکار کنم

حب خانوادم یه دلیل محکم میخوان موندم چی بگم اونم تا اینجا پیش اومدیم چونکه از نظر خانوادم ازین بهتر ...

با خود پسره حرف بزن حقیقتو بگو بهش 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
2810