2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و من شوک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 161 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بدبختی من همینه هرکار کردم نگرفت ...شما بگو چیکار کنم دیگه منم از همین تعجب میکنم همه چطور کار ...

هر حرفه و بیزینسی رو که بخوای شروع کنی حداقل 2 سال طول میکشه برات بازگشت سرمایه و سود داشته باشه اونم تو این بازار رقابتی و رقبای قدر 

اگر واقعا پول لازم و در تنگنا هستی باید برای دیگران کار کنی که اونم با توجه به روحیات و شرایط خودت باید یه کار رو انتخاب کنی 

مثل فروشندگی ، منشی ، اپراتور و...

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
باید چیکار کنم برای مهریه اجرا گزاشتن

مهریه رو در صورتی میشه اجرا گذاشت و بعدش دوباره زندگی کرد که طرفت یه ادم خودشیفته عصبانی و پرخاشگر نباشه چون اون زندگی دیگه زندگی نیست

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
هر حرفه و بیزینسی رو که بخوای شروع کنی حداقل 2 سال طول میکشه برات بازگشت سرمایه و سود داشته باشه اون ...

فقط تو خونه اجازه میده کار کنم بیرون نهاجازه میده نه بابچهیکوچیک میتونم برم

مهریه رو در صورتی میشه اجرا گذاشت و بعدش دوباره زندگی کرد که طرفت یه ادم خودشیفته عصبانی و پرخاشگر ن ...

این زندگی که مرد با گردن کلفتی بره همه غلطی بکنه و زن چون دستش از چاره کوتاهه هیچی نگه و بسوزه زندگیه؟

بهرحال هر موفقیتی سختی هایی داره باید تحمل کنی اگه نمیتونی جدابشی اگه شرایط رفتن نداری مجبوری کنارش بخوابی واینم بگم اگه رابطه جنسی خارج ازخونه داشته بلشه تمایلش حتما کمترمیشه نسبت به شما کمترشده فرق کرده بهرحال خودت میفهمی چون همسرمن هیچ فرقی نکرده بود و مطمعن بودم رابطه اش درحد تلفن و چته ولی خب زیادبودچت کردناش تلفن زدناش بیرون خونه میموند که بتونه تلفنی حرف بزنه

2810