2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر درس میتونن ادمو دیوونه کنن بچه ها.

دختر من موقع خواب من رو به جنون میرسونه

فرآیند خوابیدنش یک ساعت طول میکشه و همش داره با

ناخون های ریزش گوشت دستم رو نیشگون میگیره 😠

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

پسر من‌ اول صبح باید ی ساعت نازش کنم‌ بیدار شه 

هی باید قربون صدقش برم تو بغلم جمع میشه لوس میکنه خودشو

هی مهدش دیر میشه 

اصلا نمیدونم چطور ترکش بدم اینکارو🫥🫥مثلا اومدم مامان مهربون و خوب باشم الان دیگ خسته شدم تو مغزم کم مونده بزنم لهش کنم واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سر درس آخه مامان من همش میگفت مامان خودتون اذیت نکنید چهارده به بالا زیاده چقد با آرامش درس خوندیم چقد حیف شد مادرم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

[QUOTE=360953313]واقعا که من بچه بودم چن بار از مامانم‌کتک خوردم الان بزرگ شدم و مامانم خیلی محبت میکنه بهم ولی ته دل ...[/QU,OTE]،😭😭

ینی دختر منم همچین حسی داره.الان رفت مدرسه دلم براش کباب میشه بهش فکر میکنم

می خوای بدونی تهش چی میشه بذار من بگم تهش میشه یکی مثل من ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان تو بهترین مدرسه ها خوندم تهش چیزی نشد

تو ی کلاس و مدرسه 

نمونه یه ملت افسرده رو له در نشستن همین

سر درس آخه مامان من همش میگفت مامان خودتون اذیت نکنید چهارده به بالا زیاده چقد با آرامش درس خوندیم چ ...

اتفاقا من خودم اینجور بار اومدم و موفق ترم تا بقیه دختر خاله هام .مقصر معلمان ‌.ی بچه نمیتونه ب تنهایی اینهمه مشق و تکلیف بنویسه

دختر من موقع خواب من رو به جنون میرسونهفرآیند خوابیدنش یک ساعت طول میکشه و همش داره باناخون های ریزش ...

چه خاطراتی برام زنده کردی😂😂😂دختر منم سر خواب واقعا اذیت میکرد.یه مدت باید هر شب براش ده تا داستان میگفتم.غیر تکراری.فکر نکنم وسیله یا حیونی تو دنیا باشه من راحع بش داستان نگفته باشم‌.اون مرحله رد شد رسیدیم به منو بخندون.هر شب یک ساعت باد نسخره بازی درمیوردم خانوم بخوابه.بعد مرحله کشتی گرفتن.یکساعت باید کشتی میگرفتم که قبول کنه بخوابه.مرحله بعد پانتومیم بازی بود.اون تموم شد مرحله احرای تئاتر با عروسکاش... .اخرسر فهمیدم این اداها برا اینه که تنها تو اتاقش نخوابه.دیگه ۷ ۸ سالش بود برش داشتم اوردم گفتم پیش ما بخواب راحت شدم

می خوای بدونی تهش چی میشه بذار من بگم تهش میشه یکی مثل من ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان تو بهترین مد ...

میترسم نتونم رو قولم وایسم. راهکار ندارید ک دیگه دست ب این کار نزنم

میترسم نتونم رو قولم وایسم. راهکار ندارید ک دیگه دست ب این کار نزنم

فقط بدونید تهش هیچی هس برید توی اتاق کمی بعد بیاید بیرون باهاش آروم حرف بزنید

افسردگی تو ۱۷ سالگی خیلی قشنگ نیست

اتفاقا من خودم اینجور بار اومدم و موفق ترم تا بقیه دختر خاله هام .مقصر معلمان ‌.ی بچه نمیتونه ب تنها ...

بهش سخت نگیر اصلا 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
2810