2777
2789

منو نامزدم یه بحثی بینموم پیش اومد که پای خانواده ها به دعوامون باز شد

خانواده ها  دلشون میخواست مشکلمون حل بشه

اما این وسط برادر شوهر آشغالم حرف مفت ..زیاد زد

هنوزم ک هنوزه یادم نرفته 

دخالت های بیجا کرد

بمن میگفت اگه فلانی بفهمه تو این حرفا راجبش زدی میاد جر.ت میده😡😡😡😡😡😡 😭

مرتیکه لاشی اخه به تو چه مربوط میای دخالت میکنی

نامزدم وقتی دید برادر شوهرم داره زیاده روی میکنه هی از خونه مینداختش بیرون.

ولی آخر سر کارخودش کرد انقد حرف مفت زد

باعث شد نامزدم منو کتک بزنه

الهی خدا سزاتو بده خیلی بهم بد کردی 

از خدا بترس هنوز ازدواج نکردی  یه روزی تمام بدی هات سر خودت میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم برادرشوهرم بیخوده بچه بود ازدواج کردیم اما همونم دخالت میکرد 

فکر میکنم چون بچه و مجردن اینطورن 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
مجرده؟

اره  تو جریان دعواهامون بمن میگفت

پدر خدا بیامرزم انقد سرمایه گذاشته که مهریه تورو کامل بدیم بازم چیزی ازمون کم نمیشه

اخه تو چه کاریه منی ک  مهریمو بدی بدبخت. تو ارزوی زن گرفتن انشالله بمونی

منم برادرشوهرم بیخوده بچه بود ازدواج کردیم اما همونم دخالت میکرد فکر میکنم چون بچه و مجردن اینطورن

دقیقا هیچی از زندگی متاهلی حالیشون نیست و احساس میکنم حسادت هم میکنن

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

منم برادرشوهرم از نامزدی تا الان خیلی اذیت کرد و حرفای مفت زیاد زد و غلط اضافه میکرد الان خودش میگه تو کارم گره افتاده برا همسرم بابای منو واسطه فرستاد تا ببخشه همسرم قبول نکرد، نزدیک دوساله نامزده نمیتونه زنشو ببره متاسفانه دلم برا اونم میسوزه....دنیا گرده ...

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
2810