2777
2789
عنوان

من حق دارم تا این حد از برادر شوهرم متنفر باشم🤔بیاین تا تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 53 پست
منم برادرشوهرم از نامزدی تا الان خیلی اذیت کرد و حرفای مفت زیاد زد و غلط اضافه میکرد الان خودش میگه ...

انشالله منم یه روز ببینم بدتر از کارایی ک سرم اورد رو بکشه من صبورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا هم نیش زبون دارن هم مال املاک رو بالا میکشن مخصوصا اگ ازون حرامزادا هاش باشن ک بدتر

دقیقا هم همینه

همیشه هم تمام مال و اموال میشه برای پسر کوچیکه

مادرشوهرم که جونشو فدای پسرکوچیکش میکنه

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

2805
دقیقا هیچی از زندگی متاهلی حالیشون نیست و احساس میکنم حسادت هم میکنن

اره دلیل اصلیش مجردیشونه چه خواهر شوهر چه برادرشوهر مجرد کلا حرف مفت زیاد میزنن توجه نباید کرد هرچند که گاها کار خراب کنن مثل ماجرای اسی

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اینا هم نیش زبون دارن هم مال املاک رو بالا میکشن مخصوصا اگ ازون حرامزادا هاش باشن ک بدتر

انشالله هررفتاری میکنن برگرده سمتشون...زندگیتو کن ..برادرشوهر کی هست که اعصابتونو خورد کنین ..خودشونو جدی میگیرن فکر میکنن خیلی مهم برای برادرو زن برادرشون کارشون چیه کجا میره و میاد که چش نخورن دستور میدن کسی چیزی نگه من یه چیزی هستم رو تخت سلطنتم ...من یکی حالم از برادرشوهر بهم میخوره حسود و کینه ای چش نداره هیچیو ببینه .

دقیقا هم همینههمیشه هم تمام مال و اموال میشه برای پسر کوچیکهمادرشوهرم که جونشو فدای پسرکوچیکش میکنه

والا شوهرمن بچه اخریه فقط پول ازش میکنن تا میتونن ب پسر اولیشون و پسر چهارمیشون کمک میدن مال ما برعکسه 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
انشالله منم یه روز ببینم بدتر از کارایی ک سرم اورد رو بکشه من صبورم

مببینی...مادرشوهرم چقدر منو سوزوند چقدر گریه کردم چقدر ناحقی کرد... هیچوقت یادم نمیره رفتیم شهرشون خرید طلا برا عروسی اینقدر مسخره بازی درآورد منو با گریه برگردوند دست خالی حالا خرج با شوهر خودم بود نه اونا یک ماه نشد اومد جهیزیه میچیدم گفت رفتم شهرم این انگشترو برا خودم خریدم قشنگه؟ میخواستم برا تو هم بخرم گفتم خودشون بخرن سلیقه خودشون باشه!!!!!! لعنتی من یک ماه نبود اومدم اونجوری کردی که! اینقدر دلم سوخت ک نگو اون طلاها ک خرید فروخت سر اون‌یکی پسراش و اصلا معلوم نشد چی شد انگشتر دیگش هم دزد برد.... برادرشوهرامم ک ماشالله یکی از،یکی هنرمندتر

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
۳۰ سالشه

به سن نیست که به عقل کمشه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
من نمیتونستم دست دراز کنم روش .. خونه مادر شوهرم بودممظلوم گیر اورده بودن

این برادرشوهرتو فقط باید سگ محل کنی. یعنی وقتی داره باتو حرف میزنه اصلا نگاش نکنی یه جوری حواس خودتو پرت کنی ک انگار نه انگار این داره حرف میزنه. اصلا مخاطبش هم تو نباشی حرف زدنی یه جوری وانمود کن ک اصلا وجود ندارند. اینجور سگ محلی کردن از صدتا فحش بدتره

2810