2777
2789
عنوان

عااااشق ناخنم شدم🤭😍🤤عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 43 پست
😂😂😂😂 عالی بود

🤣😎

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
ناخنام خودش خوشگله خرجی نمیکنم براشون ،اما دلم کاشت مژه میخواد

منم همینطور خداروشکر ناخونم خیلی نازه اما دلم میخواد تتوی ظریف سایه چشم داشته باشم مژه هم موقت میذارم گاهی اوکیه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بچه ها چرا نمیشه 

سایت آپلود کسی داره ؟

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
مبارکت باش اسیاگ ب ناخناتون برسین کرم و سرم ناخن بزنین و مراقبت کنین نیازی ب کاشت و اینا نیس بنظرم ب ...

چیزی پیشنهاد میدی؟ 

من ناخنذم خیلی ضعیف شده جدیدا نمیدونم چیکارش کنم قشنگ بلند میشه کلی درستش میکنم بعد سر یه چیز مسخره میشکنه

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
ژلیش چند باری کردم اما روی ناخن خودم ،خیلی خوشگل شده

وای عاره واقعا با لاک زدن معمولی فرق داره،نمیدونم چه باتلاق و ورطه ای بود توش افتادم،خیلی دوست دارم با اینکه میدونم نگهداری و هزینه داره😂

Nop
شما که قصد نداری بذاری چرا تاپیک میزنی گلم

گذاشتم عزیرم

اسی تازه رفت سالن تا کاشت کنه

گذاشتم عزیرم 😂

مبارکه تقریبا شبیهه ناخن طبیعی خودم شده منتهی من کم گرد نگهش میدارم اکثرا مربعی سوهان میکشم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خیلی زیباس😍

ممنون قشنگم 

2810