2777
2789
عنوان

اگ چنین اتفاقی تو خانوادتون بیفته براتون بی ابرویی محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 121 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان من از یه سمت دیگه به این موضوع نگاه میکنم 

کلا بحث آبرو و این چیزا رو که بزاریم کنار 

از نزدیک زندگی همچین ادمی رو دیدم که خانم تقریبا ۵ سال بزرگتر و یه بچه کوچیک داشت با یه پسر مجرد جوون ازدواج کرد 

اقا بعد چند سال که بچه هم داشتند اظهار پشیمونی میکرد که من حیف شدم تو این ازدواج حتی تهدید به ترک خانواده هم میکرد 

حالا کی این وسط زجر میکشید ؟ بچه های بیگناهی که دنیا اومده بودن همش با وحشت و ترس ترک شدن از سمت پدرشون بزرگ شدن 

یکی از این بچه ها با اینکه بزرگ شده و پدرشون وقعا ترکشون نکرده هنوز نتونسته خیلی اوکی و عادی بشه 

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜

من موندم تو کار اینجور ادمها،زن چجوری آدمی هست،با دو تا بچه بزرگ ،هنوز عاقل نشده ،بعضی ها اینجوری هستن باشعور و عاقل نمیشن فقط سن زیاد میکنن،داداشت هم ک بدتر خرج بچه مردم و میده ،اینا تو مغزشون چی میگذره اخه

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

بی ابرویی انچنانی نه ولی نگرانش میشیم چون دوتا بچه های بزرگ براش درد سر میشن بعدا ادم با بچه خودشزخیلی وقتا درگیر میشه چه برسه بچه مردم لچه ها کوچیک باشن از اول خو میگیرن مث بچه خود ادم میشن ولی بچه بزرگ نه.. ولی نه اسی بی ابرویی به اینچیزا نیس چیزای بدتر و مهم تری هست هرچند برامون خیلی نرمال و عادی نیس..ولی بی ابرویی هم نیس عموی ناتنی خودم همین کارو کرد اولش که شنیدیم تعجب کردیم ولی الان نه کسی درموردش حرف میزنه نه مهمه

من موندم تو کار اینجور ادمها،زن چجوری آدمی هست،با دو تا بچه بزرگ ،هنوز عاقل نشده ،بعضی ها اینجوری هس ...

زنه از همه پدرسوخته تره

اخه ی درصد نمیگ اگ این پسر بزاره بره بچه هام چ فکری راجب مادرشون میکنن

یا نمیگ وقتی خانواده پسر زاضی نیس بجه هام بزرگ شن چ فکری میکنن

برا ما شد زنه مطلقه ده سال از برادرم بزرگتر ولی بچه نداره ماهم مخالفت کردیم ولی اثر نداشت و باهاش ازدواج کرد آبروریزی نیست ولی خیلی بده الانم بعد از ۴ سال به شدت پشیمونه

زنه از همه پدرسوخته ترهاخه ی درصد نمیگ اگ این پسر بزاره بره بچه هام چ فکری راجب مادرشون میکننیا نمیگ ...

عزیزم این مدل زنا واقعا ب این چیزا فکر نمیکنن،فقط به فکر زندگیه خودشه ،اینا بی عار هستن عزیزم.سخته براتون اما کاری از دستتون برنمیاد

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
2810