2777
2789
انشاالله بهترینابرات اتفاق بیوفته،انشاالله روزبه روزشاهدپیشرفتت باشی ،انشاالله بهترین باشی توکارت

خیلیییی ممنونم عزیز دلم الهی که امضای خدا زیر تک تک ارزوهای قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اعتماد بنفس باشید 

اگر ایرادی از کارتون گرفتن که به جا و درست بود تشکر کنید بابت نکته ای که یادتون دادن 

یادتون باشه آدم ها نسبت به کسایی نظر خوبی دارن که حس خوبی نسبت به خودشون بهشون بدن ، یعنی مادر شما وقتی حس خوبی به شما داره که شما بهش بگی تو مادر خوبی هستی ، پس لازم نیست از خودتون تعریف کنید که بقیه حس خوبی بگیرن ازتون بلکه برعکس توانایی های طرف مقابلتون رو تحسین کنید .

البته نه زیادی همون اول گفتم با اعتنادبنفس باشید ، دست پاچه نباشید ، یه کم هم رسمی برخورد کنید زیاد نخندید یا موقع حال و احوال پرسی اولیه اول خوب گوش کنید و جواب مناسب بدید بعضی ها انگار یه چیز ضبط کردن پشت سرهم میگن سلام خوبی سلامتی خدارو شکر و....

ان شاءالله. حضرت ابوالفضل که باب الحوائج هستش.از خودش بخواه.یا به نیت حضرت ام البنین صلوات بفرست و ب ...

همشو نیت کردم از قبل 

هزار تا صلوات نذر ام البنین کردم 

حتی نیت کردم استخدام شدم برای تاسوعا و عاشورا توی نذری امام حسین با حقوق خودم داشتم سهیم باشم و توی روضه ب نیت حضرت ابوالفضل یه چیزی بدم

چشمم ححتما مرسب که راهنمایی ام کردین

خواهش میکنم ، موفق ترین باشی

اون لبخند برخورد اول خیلی مهمه ببخشید ولی بعضی ها به جای لبخند کاملا می‌خندن و دندوناشون پیدا میشه من نمی‌دونم چرا ولی خیلی نظر منفی القا می‌کنه 

عزیزم بسلامتی

انشالله استخدامت میکنن

منم‌ امروز اولین روز کاریمه😍

تا ساعت چند سرکاری؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
2810