2777
2789
منم خیلی اذیت میشم هر چی پاک میکنم با اب می‌ره یه قسمتش باد کرده دیگه رفتم رو کابینتی گرفتم پشت سیمک ...

از کجا گرفتی

میشه عکس بدی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشکل وباسلیقه است. مرسی گذاشتید. ببخشید اون ظرف سفال که روگازه توش غذا میپزید؟ نمیشکنه؟

ممنونم عزیزم 

نه فقط باید رو شعله پخش کن برا حرارت ملایم بذاری 

من توش چند بار سوپ درست کردم خیلی جا افتاده و خوشمزه میشه 

از کجا گرفتیمیشه عکس بدی

از پلاستیک فروشیا بعد با چسب نواری چسب زدم فعلا بعدم باید برم چسب اکواریوم بگیرم به نظرم زشت شده ولی راحت ترم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

حالا خوبه مال شما پشتش سرامیکه مال ما پشتشم چوبه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

از پلاستیک فروشیا بعد با چسب نواری چسب زدم فعلا بعدم باید برم چسب اکواریوم بگیرم به نظرم زشت شده ولی ...

نوار مخصوص دور سینک بزنین.خودشون چسبی هستن.

چسب آکواریوم طی چند ماه سیاه میشه و بشدت زشت و کثیف نشون میده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
حالا خوبه مال شما پشتش سرامیکه مال ما پشتشم چوبه

ما همون اول که زدیم لوله زیر آشپزخونه خراب شد مجبور شدیم دوباره کابینت‌ها رو برداریم یه جوری شد هی آب می‌ره منم مجبور شدم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نوار مخصوص دور سینک بزنین.خودشون چسبی هستن.چسب آکواریوم طی چند ماه سیاه میشه و بشدت زشت و کثیف نشون ...

اره چسب آکواریم خودم زدم 

پس برا همون سیاه شده؟

شنیدم نوار مخصوص هست فرصت نکردم دنبالش برم

2810